pepe Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Uznałem jednoosobowo, że właściwie czemu nie? Może to zainspiruje innych. Motocykliści pomagają innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Szacunek należy się całemu EKG może jesteście "stare pierdoły" ale serca macie końskie.A teraz pomysł jakby zorganizować ogólno forumową akcję założyć jakieś konto czy coś w ten deseń gdzie kto by chciał to by parę groszy dorzucił a raz na jakiś czas-okres wspólnie znajdowali byśmy cel gdzie tą kasę względnie zabawki jedzenie co kolwiek przekazać co wy na to?Pozdrowienia dla EKGGnida Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfm Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 A ja dziś oddałem krew i namawiam wszystkich do tego samego - nigdy nie wiadomo czy kiedyś nie będzie nam potrzebna. Cytuj http://www.dywizjonpoludnie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Panowie (i Panie) gratuluję!!!Inicjatywa, jak zwykle, świetna i... dobrze, że o tym mówicie.Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Szacunek dla całego E.K.G. :icon_question: Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_ Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Brawo ;) :wink: Tylko widziałam również kolejne spełnione przez E.K.G. marzenie. Dlaczego tym się nie chwalicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Forum Afrykowe też swojego czasu spełniło marzenie młodego motocylisty :) http://mammarzenie.org/wroclaw/2008/mateusz.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir/1989 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Cześć Powiem od siebie że uwielbiam pomagać innym. Więc mam do zaproponowania małą rzecz. Mam taki motocykl zabawkę trzykołowy na akumulator i nie mam co z tym zrobić a do tego zagraca mi miejsce. Pomyślałem że mógłbym go trochę odnowić i naprawić i bym z chęcią oddał go jakiemuś malcowi np choremu który nie ma pieniędzy na takie zabawki ale nie wiem gdzie się z tym zgłosić więc proszę o jakiś kontakt do kogoś kto się tym zajmuje albo wie o takich ludziach Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi