jaroz Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) jadę sobie a tu nagle zgrzyt. na początku myślałem że to coś z biegami, ale zmieniłem bieg i cisza. do czasu kiedy nie weszło na większe obroty. niestety nie mam obrotomierza. ale na niskich spoko. jak obroty pójdą do góry to dzwoni. moje przypuszczenia: łańcuch nierządu. ale co dalej? przeczytałem Clymera. nie ma regulacji do łańcucha. jest napinacz ale on działa ze stałą siłą napierając na łańcuch. jutro rozkręcam popatrzeć na luzy na tym łańcuchu, ale nie mam żadnej koncepcji. jeśli macie jakieś sugestie co zrobić, na co zwrócić uwagę to będą mile widziane. nie wiem czy temat nie powinien się znaleźć w części dla weteranów. jeśli moderator uzna że tak to proszę o przeniesienie. Edytowane 6 Czerwca 2008 przez jaroz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 To by znaczylo ze lancuch ci sie skonczyl i trzeba wymienic, ale raczej udaj sie do serwisu bo "na oko" to ciezko sprawdzic, czy to akurat wlasciwy lancuch :notworthy:. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi