Adam M. Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zalezy od konkretnego egzemplarza.Stara japonia jesli jest zadbana to jezdzi i tyle, sam jezdze motocyklem z 84r ( Suzuki GS 1150 ) i nie mam zadnych problemow, tyle ze po zakupie odbudowalem ja sobie jak Greedo swego GS400.Jezeli Kawka jest w dobrym stanie to byly to najlepsze silniki Kawy i mozna nia jezdzic jeszcze dlugie lata, nawet jezeli bylaby jakas robota zwiazana z naprawa zawieszenia to warto ja brac, obnizajac odpowiednio cene.Trzeba po prostu wszystko sprawdzic i wiedziec co sie bierze. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) dzieki Adam za konkretniejsza odp ,odrazu po swietach czyli czwartek/piątek jedziemy oglądać i zdam relacje Edytowane 24 Grudnia 2007 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Jeśli chcesz, to moge wrzucić na serwer darmowy - artykuł o Zephyrah, sciagniesz i poczytasz. Tam też jest 550 opisana. Silnik w sumie ten sam co LTD, KZ, GPZ, Z 550.Jak moto w dobrym stanie bedzie to bierz. Stare Kawy są ok, potrafią pojeździć dłuuuuugo. Ale licz ise z tym, że po kupnie trzeba będzie co nieco wymienic, zreszta jak w większości takich motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Oto moja dziewczyna ... http://www.3card.net/download/kawasaki/kawa001.jpg Zapraszam na PW lub gg 800012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszalin11 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 A może ktoś jeszcze ma taką kawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi