Kefir/1989 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Wczoraj dostałem propozycję kupna nowego bmw gs 650 chodzi mi o rocznik 2008.Chciałbym coś sie o nim dowiedzieć. Najchętniej bym widział odpowiedzi posiadaczy tego motocykla lub tych co mieli z nim coś wspólnego?? Dziękuje z góry pzdr :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch07 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Szkoda że nie R1200 GS :wink: Jednak i tak uważam to za słuszny wybór :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 po pierwsze nie ma czegoś takiego jak bmw gs 650. jest f 650 gspo drugie póki co jedyne informacje, z jakimi się spotkałem, to prasa. bmw ma motocykle drogie i nieliczni kupują je nowe - to znaczy w tym krajupo trzecie: z grubsza wiadomości możesz liznąć z wątku o f800gs, ale tylko z grubsza - oba modele różnią się znacznie wyposażeniem i charakterystyką silnika (chociaż co ciekawe oba mają 800ccm)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 moze nie wypada reklamowac innyc grup dyskusyjnych, ale sprobuj zasiegnac jezyka na www.advrider.plpozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 skoro inni reklamują bez obciachu... :icon_razz:chociaż nie sądzę, żeby tam wiele było: motocykl nowy, poza tym pomimo nazwy pozycjonowany jako miejska maszyna (felgi alu) i dla początkujących kierowców (obniżona moc), o niższej cenie zakupy (tańszy widelec, jedna tarcza hamulcowa). to tyle co pamiętam, niech mnie ktoś poprawi jak się mylęjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) Ale ja jestem inny niz inni! :) dlatego zareklamowalem z lekkim obciachem :( Pewnie masz racje, ale moze trafi tam na komentarze po jazdach probnych u dealera na GSpocie. A z innej beczki - ktos wie jaki jest sens marketingowy robienia 800 i nazywania jej 650? Tylko korzystanie z dobrej opini starej 650tki?? Edytowane 5 Czerwca 2008 przez kfazimotor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 IMHO zaakcentowanie odmienności obu nowych modeli i wskazanie, że de facto jest to motocykl bliższy starej 650 niż nowej 800. jestem zdania, że zabieg niepotrzebnie wprowadzający w błąd klientówjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) Przejedź się do Nadarzyna, tam mają F 650 GS-a.http://www.motocyklebmw.pl/index.php/oferta/index/52/html/0 Zadzwoń, porozmawiaj. umów się na spotkanie.Poza tym w ofercie jest niedawno, a praktycznie jest niedostępny. Więc trudno o opinie użytkowników.W nr 4/2008(?) Motocykla był artykuł o obu F-ach. Edytowane 5 Czerwca 2008 przez Hun996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larsson Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Wczoraj dostałem propozycję kupna nowego bmw gs 650 chodzi mi o rocznik 2008.Chciałbym coś sie o nim dowiedzieć. Najchętniej bym widział odpowiedzi posiadaczy tego motocykla lub tych co mieli z nim coś wspólnego?? Dziękuje z góry pzdr :icon_mrgreen:Jest tylko F650GS,ale o pojemnosci 800,teraz jest w teście porównawczym w najnowszym świecie motocykli z V-Stromem,Transalp i Versysem no i wygrał czyli jest raczej najlepszy Zgadzam się w 100% F650GS to dobry wybór,ale dla mnie motocyklem wzorcowym i moim marzeniem jest R1200GS,piękna maszyna i w testach prawie zawsze zwycięża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi