lombardo Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Też mam te sakwy,na wyjazd przydają się jeszcze gumy do ściągania i pająk plus oczywiście tankbag,sakwy spisały się znakomicie i mogę je spokojnie polecić.Dobrze jest wszystkie ciuchy i inne graty poupychać do worków, łatwiej jest później wyciągać nie robiąc bałaganu,pająka rozpinamy na tylnej rolce dzięki czemu będziemy mogli wsadzić pod niego kurtkę i ręcznik jak będzie nam za gorąco co na Bałkanach jest raczej pewne. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 jaką trasą proponujecie jechać tak żeby po drodze jak najwięcej zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 jaką trasą proponujecie jechać tak żeby po drodze jak najwięcej zobaczyć? zalezy co chcesz ogladac? ja pojechalem tak ze najpierw wieden zwiedzanie, potem budapeszt i zwiedzanie, potem balaton i relax :icon_eek: potem zagrzeb i zwiedzanie, potem plitvickie jeziera i spacery po pieknym parku narodowym a potem juz plazowanie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi