maq Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Będę się teraz chwalił, komu przeszkadza niech odpuści. Nabyłem drogą kupna VZR M1800R. Czarny, piękny. Potrzebowałem czegoś odrobinę szybszego od Drag Star-a (trochę A4 używam). A z tych "odrobinę" szybszych to mi się V-ROD i VZR podobały najbardziej. VZR-a wybrałem nobo ponieważ:1. różnica w cenie, co zainteresowani i tak wiedzą jest taka, że za nowego VZR-a można mieć 4-letniego V-ROD-a,2. samochodów Suzuki miałem już kilka (teraz jest czwarty) i jeśli motocykle są podobnej jakości to czeka mnie kilka lat bezstresowego cieszenia się sprzętem,3. oglądałem jednego sprzęta w tak podejżanym stanie technicznym, że stwierdziałem iż nie posiadam na tyle umiejętności żeby braki w geometrii nadrabiać doświadczeniem - czyli raczej sprzęt nowy - czyli patrz pkt.1. Pierwsze wrażenie jest takie, że motocykl sam się składa w zakręcie i mimo swego ciężaru i swojej mocy nie jest trudny w prowadzeniu. Fotel chyba w Dragu miałem wygodniejszy, ale może tylko dupa mi się do innego przyzwyczaiła :-) P.S. Rezerwa zapala mi się po 200km, czy to nie trochę za mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Tak wiec szerokosci :icon_mrgreen: Zeby sprzecior sie ladnie prowadzil,dlugo sluzyl a jazda byla czysta przyjemnoscia...bez odwiedzania serwisow(oprocz koniecznosci i przegladow) :crossy: :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq73 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Będę się teraz chwalił, komu przeszkadza niech odpuści. Nabyłem drogą kupna VZR M1800R. Czarny, piękny. Potrzebowałem czegoś odrobinę szybszego od Drag Star-a (trochę A4 używam). A z tych "odrobinę" szybszych to mi się V-ROD i VZR podobały najbardziej. VZR-a wybrałem nobo ponieważ:1. różnica w cenie, co zainteresowani i tak wiedzą jest taka, że za nowego VZR-a można mieć 4-letniego V-ROD-a,2. samochodów Suzuki miałem już kilka (teraz jest czwarty) i jeśli motocykle są podobnej jakości to czeka mnie kilka lat bezstresowego cieszenia się sprzętem,3. oglądałem jednego sprzęta w tak podejżanym stanie technicznym, że stwierdziałem iż nie posiadam na tyle umiejętności żeby braki w geometrii nadrabiać doświadczeniem - czyli raczej sprzęt nowy - czyli patrz pkt.1. Pierwsze wrażenie jest takie, że motocykl sam się składa w zakręcie i mimo swego ciężaru i swojej mocy nie jest trudny w prowadzeniu. Fotel chyba w Dragu miałem wygodniejszy, ale może tylko dupa mi się do innego przyzwyczaiła :-) P.S. Rezerwa zapala mi się po 200km, czy to nie trochę za mało? Rezerwa tak sie wlasnie w nim zapala. Najwiecej przejechalem 280 km bardzo spokojnej jazdy, potem lekki stres bo jakby miało braknac to go sie naprawde źle pcha. Gratulacje, i moze sie umowimy na jakas wspolna wycieczke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Bardzo chętnie. Z tym, że u mnie czas wolny występuje tylko przedpołudniami i to nie wszystkimi. Jeśli masz czasem chwilkę przed południem napisz do mnie na priva, wymienimy się telefonami i spróbujemy się dogadać. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq73 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Bardzo chętnie. Z tym, że u mnie czas wolny występuje tylko przedpołudniami i to nie wszystkimi. Jeśli masz czasem chwilkę przed południem napisz do mnie na priva, wymienimy się telefonami i spróbujemy się dogadać. [email protected] No dla mnie nie ma znaczenia, wykonuje "wolny" zawód wiec moge rowniez przedpoludniami, ale niestety moj intruder jest w serwisie, dzisiaj dowiem sie co i jak ale wstepna diagnoza - uszkodzenie skrzyni biegow! Jestem podłamany bo motor ma pare miesiecy, i juz takie uszkodzenie. Chociaz od poczatku bylo nie tak cos z 2 biegiem - zglaszalem u nich kilka razy ze 2 bieg źle wchodzi :)( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi