Skocz do zawartości

Nabyłem :-)

maq
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Będę się teraz chwalił, komu przeszkadza niech odpuści.

Nabyłem drogą kupna VZR M1800R. Czarny, piękny. Potrzebowałem czegoś odrobinę szybszego od Drag Star-a (trochę A4 używam). A z tych "odrobinę" szybszych to mi się V-ROD i VZR podobały najbardziej.

VZR-a wybrałem nobo ponieważ:

1. różnica w cenie, co zainteresowani i tak wiedzą jest taka, że za nowego VZR-a można mieć 4-letniego V-ROD-a,

2. samochodów Suzuki miałem już kilka (teraz jest czwarty) i jeśli motocykle są podobnej jakości to czeka mnie kilka lat bezstresowego cieszenia się sprzętem,

3. oglądałem jednego sprzęta w tak podejżanym stanie technicznym, że stwierdziałem iż nie posiadam na tyle umiejętności żeby braki w geometrii nadrabiać doświadczeniem - czyli raczej sprzęt nowy - czyli patrz pkt.1.

Pierwsze wrażenie jest takie, że motocykl sam się składa w zakręcie i mimo swego ciężaru i swojej mocy nie jest trudny w prowadzeniu. Fotel chyba w Dragu miałem wygodniejszy, ale może tylko dupa mi się do innego przyzwyczaiła :-)

P.S. Rezerwa zapala mi się po 200km, czy to nie trochę za mało?

Tak wiec szerokosci :icon_mrgreen:

Zeby sprzecior sie ladnie prowadzil,dlugo sluzyl a jazda byla czysta przyjemnoscia...bez odwiedzania serwisow(oprocz koniecznosci i przegladow) :crossy: :icon_mrgreen:

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

• 3 tygodnie później...

Będę się teraz chwalił, komu przeszkadza niech odpuści.

Nabyłem drogą kupna VZR M1800R. Czarny, piękny. Potrzebowałem czegoś odrobinę szybszego od Drag Star-a (trochę A4 używam). A z tych "odrobinę" szybszych to mi się V-ROD i VZR podobały najbardziej.

VZR-a wybrałem nobo ponieważ:

1. różnica w cenie, co zainteresowani i tak wiedzą jest taka, że za nowego VZR-a można mieć 4-letniego V-ROD-a,

2. samochodów Suzuki miałem już kilka (teraz jest czwarty) i jeśli motocykle są podobnej jakości to czeka mnie kilka lat bezstresowego cieszenia się sprzętem,

3. oglądałem jednego sprzęta w tak podejżanym stanie technicznym, że stwierdziałem iż nie posiadam na tyle umiejętności żeby braki w geometrii nadrabiać doświadczeniem - czyli raczej sprzęt nowy - czyli patrz pkt.1.

Pierwsze wrażenie jest takie, że motocykl sam się składa w zakręcie i mimo swego ciężaru i swojej mocy nie jest trudny w prowadzeniu. Fotel chyba w Dragu miałem wygodniejszy, ale może tylko dupa mi się do innego przyzwyczaiła :-)

P.S. Rezerwa zapala mi się po 200km, czy to nie trochę za mało?

Rezerwa tak sie wlasnie w nim zapala. Najwiecej przejechalem 280 km bardzo spokojnej jazdy, potem lekki stres bo jakby miało braknac to go sie naprawde źle pcha. Gratulacje, i moze sie umowimy na jakas wspolna wycieczke??

Bardzo chętnie.

Z tym, że u mnie czas wolny występuje tylko przedpołudniami i to nie wszystkimi. Jeśli masz czasem chwilkę przed południem napisz do mnie na priva, wymienimy się telefonami i spróbujemy się dogadać.

[email protected]

No dla mnie nie ma znaczenia, wykonuje "wolny" zawód wiec moge rowniez przedpoludniami, ale niestety moj intruder jest w serwisie, dzisiaj dowiem sie co i jak ale wstepna diagnoza - uszkodzenie skrzyni biegow! Jestem podłamany bo motor ma pare miesiecy, i juz takie uszkodzenie. Chociaz od poczatku bylo nie tak cos z 2 biegiem - zglaszalem u nich kilka razy ze 2 bieg źle wchodzi :)(