qurim Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Ok. Mam to foto. Zabawny pojazd. Sprawdzałem rocznik jego kiedyś ale zapomniałem. Chciałem go kupić z właściciela prakingu ale wołał chyba 300-400PLN więc go wyśmiałem.http://www.wbv.pl/gallery.php?entry=images...jwezanfmmoe.jpg Michal.051 - no trudno z SHL będzie. Na allegro drogo albo bez kwitów lub padaka straszna. Ja za tą swoją dałem 1500PLN ale zarejestrowana i szpoko stan. Inną mam już od wielu lat, jeszcze inną od kumpla dostałem i jeszcze jakaś na mnie czeka u innego kumpla ale niekompletne są. Może na forum SHL ktoś będzie mial na sprzedaż jakąś SHL. Udzielasz się tam?http://www.shlka.fora.pl/ pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 chcesz tanio shl? prosze:-)http://www.allegro.pl/item452383623_shl_m11_1964r.html zadna rewelacja ale dobra cena, oczywiscie nie sugeruj sie cena na alle, puszcze za 200 bo to moja, papiery zrobimy przez zasiedzenie, silnik kupisz na bajzlu w łodzi za 150-200 blachy za jakies 30zł i bedzie komplet za tanie pieniądze:-) A co do komara to oczywiscie ze chodzi o mr 232 i wiem jak to wyglada, chodzi mi o konkretny rocznik, ciekawi mnie czy były jakies zmiany, bo mam prawie wszystkie roczniki za wyj, 60, 61, 64 i miło popatrzec jak sie te bzyki zmieniały:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Granat - przeprowadź się gdzieś bliżej na północ to zrobimy kilka biznesów. :biggrin: Siuper SHL. Wybrakowana ale jest. A SHL idą w cenę i wkrótce będzie lipa z remontami. Już teraz ciężko dostać niektóre części w normalnej cenie. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 dokładnie tak, moze lepiej przerowadz sie na sląsk opolski zawsze polski:-)tu sa jeszcze fajne motorki do wyrwania:-)teraz mi koles rucha jeza"z takimi siedzeniami" ze stodoły:-)zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 No właśnie. Podobno na południu więcej rupieci jest. Ziomki z forum SHL też to zauważyli. U mnie w okolicy tylko raz widziałem ofertę sprzedaży SHL M06 a u nich tam gdzieś to co jakiś czas się pojawiają. A inny gość z Holandii przysłał mi maila że ma SHL M06 i chce remontować ale jakieś tam częsci mu brakuje. Qrcze...skąd polska SHL i to tak rzadki model w Holandii? A no z Lublina bo ma rejestrację starą LL. :lalag: A u mnie w okolicy to nic nie ma. Nawet Komarów a do głównego zakładu Romet`u mam 10 min autobusem. Nawet do przyzakładowej szkoły śmigałem i też nic. :icon_razz: :flesje: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Eeee, to teraz widze ze po prostu kiepsko sie starasz:-)Napisz ogłoszenie a-4 kupie komara z gejami rozlep po przystankach autobusowych na okolicznych wichurach to sam sie zdziwisz:-)pracujac na zlomie za kazdym razem jak wysiadałem z ciezarówy szedłem na obchód i zawsze było kupe czesci do komara a nie żadko cały, praktycznie co dziennie cos do bzyka sie trafiło, a srednio raz w tygodniu zwozili całego:-) szukaj, za 100 kupisz bez problemu a ile sie jeszcze wynalazków wynajdzie to hoho:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Nom. Na złomex to śmigałem kiedyś kilka razy w tygodniu. Zawsze się coś znalazło. Jak nie cały sprzet to chociaż magneto do Rometa można było w kieszeni wynieść. Za free. :icon_twisted: Kumpel raz znalazł cały silnik do niejakiego NSU Quick chyba. Mały, ok.100ccm pojemności. Była to pompa wody ogrodowa czyli pompa dołączona była. Zabrał to chyba za 10PLN. A ja ostatniej zimy będąc w PL znalazłem takie oto coś na tym złomie. Trochę już rozkradzione ale i tak spoko za 50PLN. Gratis dostałem to co na foto czyli 2 kola do WFM proste, zabezpieczone podkładem i nowy, nie śmigany tłumik do CZ350 który poszedł na allegro za kilkadziesiąt PLN czyli wszystko się zwróciło. WSK ma nowy, aluminiowy cylinder, wygląda jakby tylko była odpalona na nim. Wał spoko, biegi są, zapłon jest itp. :biggrin: http://www.wbv.pl/gallery.php?entry=images...n2gok5itmmw.jpg Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) Panowie mam problem, Łańcuch zrobił mi mały bigos z karterami :rolleyes: , czy był by ktoś tak miły i był w stanie odsprzedać mi takowe (mówie o jak najlepszym stanie) za rozsądne pieniądze?? Od dwóch tygodni szukam na allegro, kupiłem jedne, ale jak się okazało są tak samo sypnięte jak te moje, więc zwracam się do was. kontakt gg 5150794 dobrze by było gdyby się też dekle znalazły, ale to już nie koniecznie aha no i oczywiście chodzi o kartery S38 do komarka Edytowane 24 Listopada 2008 przez michal.051 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 chodzi ci o te kartery na geje czy na kopa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 chodzi ci o te kartery na geje czy na kopa?? na kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 to masz u mnie silnik dzwon albo pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Założyłem się z chłopakami z pewnego forum że gniazdo tłokowe z prawej strony (od sprzęgła) jest większe o setke/dwie od gniazda lewego. Otwór jest po to większy by od tej strony wkładać sworzeń, na tłoczkach made in PRL jest od spodu znacznik. Panowie jeśli macie jakieś materiały w necie lub nawet swoje odczucia że tak właśnie jest to prosze pisać w tym temacie. Może to trochę głupie ale nie dam za wygraną, muszę im udowodnić :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 To jest racja, pasuje tylko z jednej strony, nie mam na to zródeł, ale wystaczy pomierzyc tłok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit1 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Panowei dzisiaj takie coś mi wpadło w łapska :bigrazz: http://img136.imageshack.us/my.php?image=img3273sj4.jpg http://img84.imageshack.us/my.php?image=img3275oh7.jpg http://img407.imageshack.us/my.php?image=img3274ye0.jpg mógłby ktoś rozszerzyć ten temat :bigrazz: bo powiem ze nie wierzyłem ze takie coś produkowali :icon_biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 To mi wygląda na siodełko od snopowiązałki :biggrin: w katalogach komarków z czymś takim się nie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi