Remiczek Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Mam CZ 175 i od niedawna zauważyłem że jak dodaje szybko dużo gazu to moto nabiera obrotów ale przyspiesza bardzo wolno. niczym skuter... doszedłem do wniosku że to jest wina ślizgającego się sprzęgła. ale nie wiem jak to naprawić. Już popuściłem trochę bo myślałem ze może za mocno podciągnąłem ale to nic nie pomogło. Proszę napiszcie mi coś na ten temat jak to naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Rozebrać i sprawdzić w jakim stanie są tarcze sprzęgłowe. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiczek Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 a mam jeszcze jeden problem... nie chce mi sie moto wkrecic na całkiem duże obroty, co może być tego przyczyną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 prawdopodobnie ci sie tarcze wytarły :rolleyes: rozbierz i sam zobacz :buttrock: kup nowe i załóż to niewielki wydatek w tych motocyklach raczej, wymień olej odrazu i bedzie dużo lepiej napewno Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiczek Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 naprawdę dziękuje :) temat zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi