qurim Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 J.w. - custom CZ zbudowana w UK. Widzę że angole nie są wybredni w materiale do przeróbki. U nas w PL takie coś byłoby określone mianem buractwa. W UK ludzie chwalą i biją się o prawo zakupu. hehe.Co kraj to obyczaj.... http://cgi.ebay.co.uk/CZ-JAWA-1976-250-CHO...1QQcmdZViewItem Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Hmm wygląda nawet znośnie tylko ta prostokątna (chyba) osłona na kolanku psuje efekt, no i poza tym gang 2t zupełnie nie pasuje do tego typu motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 z tego wszystkiego, najlepszy jest zbiornik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_8 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Koncepcja nie najgorsza. Tylko ten piecyk eeeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Motocykl jest fajny. Przy przebudowie najważniejsza jest koncepcja i konsekwentne sie jej trzymanie. Natomiast w polsce przebudowa takich sprzętów to zazwyczaj konkurs kto da rade przykrecić wiecej rzeczy z allegro :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hendar1 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Wszystko ok ale jakoś tak warkot Jawy do Choppera.... NIEZNOŚNE! Moim zdaniem jak sie ktoś bierze za budowanie Czopka to powinien wybrać inny silnik , to trochę tak jakby wstawić silnik z 126 p (Malacza) do porszaka i udawać ,że jest idealnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Etka spotkana dawno temu na trasie, tak mnie zainteresowała, ze kotki jej zrobiłem :) http://www.bikepics.com/pictures/1092296/ http://www.bikepics.com/pictures/1092291/ a co do tej CZ`y to jak dla mnie buractwem nie jest, buractwem jest robienie z takich motocykli "cross`ów" i zamęczanie po polach . Sam bym chętnie kiedyś pociął jakąś TS`kę ale zawsze brakuje czasu i tego 1000PLN na zakup takiego demoluda :P pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Nom. MZ fajna nawet. Lepiej sie patrzy na takiego fanatyka pro-chopperowego na pociętej MZ niż buraka na oszpeconej WSK. Widać że chłopak czuje klimat a że kasy nie ma to trudno. Takie życie... Ja sam zacząłem kiedyś budować chopka z Jawy TS350 ale wyjechałem do UK i projekt upadł, później wydałem to za grosze. Rama nie miała być mocno cięta, tylko obniżona z tyłu poprzez inne mocowania amortyzatorów i krótsze amorki, do tego koło 16" na tył, 21" przód, bak łezka z allegro itd. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ta CZ jest ok, w klimacie , przydałoby się przód wysunąć trochę do przodu no i większe koło z tarczą i byłoby nawet fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi