kilu Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Ten komar to bedzie jak z tymi nowymi WFM :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 niezle, jak to moze po chodniku pocinacto czemu ja ogarkiem nie moge ale fajnie by bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 myśle ze to bedzie jak z tymi nowymi WFM a w najlepszy przypadku jak w nowej polskie Aquili o przepraszam w Junaku. ech buuuuuuuulchit i tyle. :banghead: :banghead: :banghead: Ale jak by nie bylo ... pomysl szlachetny. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 ZGadzam się w 100% z Pawłem - pomysł szlachetny, ale do jego realizacji trzeba kosztów, a wątpię żeby ktoś po "sukcesie" nowych WFM zgodził się być sponsorem nowego Komarka. Chyba że ktoś sypnie kase z własnej ręki (ten pomysłodawca) i mu tow wypali... W co bardzo wątpię. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 Myśle Krzysku ze ten pomyslodawca nie sypnie kasą gdyż jak czesto sie zdaza w przypadkow marzycieli to poporstu ... golodupiec :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 Hehe - Paweł - dobre, dobre :banghead: Ja też chce wrócić produkcję Sokołów - not o szuakć sponsora i dajemy czaduu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 Ja mam 12 groszy... Styknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 Powinno styknąć... No to teraz trzeba wynajmować jakieś pomieszczenie - jak ktoś coś znajdzie to prosimy o napisanie! Rzecz jasna żeby to było gdzieś płatne jakieś 10gr na miecha bo wiecej nas nie stac :mrgreen: A tak na powaznie to ja pier*ole. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 Mam pomysl!! Bedziemy kupytwać jakieś rosyjsckie motocykle (Jak w przypaku WFMki) lub koreańskie Aqile (Jak w przypadku junaka) i bedziemy przyklejac nalepki KOMAR. :banghead::banghead::D No co?? Junak motor Poland tak robi. A z ta WFM bylo podobnie. CO wy na to? Oczywiscie ceny naszych komarow nie bede mocno odbiegac od konkurencyjnych modeli japonskich jak to sie ma sprawa z Junakiem czy WFM. (Oczywiswcie nowymi) Potem rozszezymy dzialalnosc, bedziemy sprzedadac maluchy pod logo Ferari za cene skody oktavi... A dlaczego nie?? Inni tak robia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 To jest myśł :!: :banghead: Już widze te $$$$$ ohhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 ............................ buhahahahahaha. :banghead::banghead::D:D Noooooo A swoja droga ciekawe jak rodzi sobie ten caly Junak/Aquila ? Orientuje sie moze ktoś z was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 5 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2004 No wiesz, chińczyki albo Japońce kombinują tam z odpadków z innych moto (nawet tych samorobek, jakis wentyl od kola czy cus). W każdyum razie każdy jest zbudowany inaczej :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 19 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 Po obejrzeniu artykuliku w ŚM sądzę że te komary to będzie wielki niewypał - w sklepie moto w moim mieście podobne cuś stoi już od roku i chętnych brak (ma 2 osobową kanapę, kuferek, "owiewkę" i kosztuje 3600) A Wy ja widzicie przyszłość komarka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 kolejny "smyk" ktorego nikt nie kupi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 niereliginjnie, ale... KUR*A JESUS JA PIER*OLE ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi