Skocz do zawartości

Komar wraca!!

Manulo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety u nas cena 3 000zł to minimum opłacalności produkcji (a i tak jest za wyskoka)

Jak byśmy mieli wybierać między jakąś używaną japonią, a komarkiem, to chyba odpowiedź

jest jasna, tym bardziej, że 3 000zł to jest ta wersja najtańsza.

Jak będą w salonach, to muszę to zobaczyć!!!!!!

Pozdrawiam

Manulo napisał:
Wiecie może coś o silniku- czy to zmodernizowany "dezamet" czy jakaś korea ????

ja mysle ze to nie zmodernizowany dezamet, tylko turecki szajs... chociaz podobno 80 to to grzeje ;)

Cytat
Hehe fajnie zeby zrobili komara ścigacza 50ccm 8)

No pewnie ze fajnie by było ale dla mnie by starczyło żeby robili coś w stylu charta/simsona z lekkim odnowieniem designu i jakimis ciekawymi nowszymi rozwiązaniami technicznymi (nowszymi od starych rometów )

Dzisiaj zobaczyłem go w gazecie i powiem jedno - jeśli to ma być nowy komar, to niech k*rwa nawet produkcji nie zaczynają. W ten sposób chcą zniszczyć historie motoryzacji polskiej. To g*wno nie zasługuje na nazwe komar. zresztą to coś widziałem 3 lata temu na żywo . . .czyżby jużwtedy myśleli o reaktywacji komara ;)

Moim zdaniem jeśli chcą reaktywować komara to powinni sami coś wymyśleć i skożystać z silników np. minareli itp a nie sprzedawać coś tam pod inną nazwą

I_Mat napisał:
Dzisiaj zobaczyłem go w gazecie i powiem jedno - jeśli to ma być nowy komar, to niech k*rwa nawet produkcji nie zaczynają. W ten sposób chcą zniszczyć historie motoryzacji polskiej. To g*wno nie zasługuje na nazwe komar. zresztą to coś widziałem 3 lata temu na żywo . . .czyżby jużwtedy myśleli o reaktywacji komara  ;)  

Moim zdaniem jeśli chcą reaktywować komara to powinni sami coś wymyśleć i skożystać z silników np. minareli itp a nie sprzedawać coś tam pod inną nazwą

Zapewne nie widziales Komara tylko Ankura cos tam.Tez gowno nie z tej ziemi ogladalem go w katalogu

I_Mat napisał:
  Redas napisał:

Zapewne nie widziales Komara tylko Ankura cos tam.Tez gowno nie z tej ziemi ogladalem go w katalogu

Nie wiem - możliwe, w każdym badź razie zdjęcie tego sprzęta było przy tytule "komar reakywacja" czy jakos tak

Obawiam się że Redasowi chodziło o tego którego widziałeś na żywo :mrgreen: