personPILA Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) ale bulwers :s no ale skoro wodki zabraklo to kiepskawe weselicho Edytowane 31 Maja 2008 przez personPILA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witam - parada udana, bylismy, - moto duzo - ale ZJEB dla organizatora staszny !! ZABRAKLO WODKI na kilka motocykli, widzialem wkurweinie w oczach, sam od jakiegos pacana dostalem 3 flaszki i kazal rozdac na jakies 6-10 moto - IDIOTA i c*el wg mnie @@ zasada na praradzie powinna byc jedna i - ile moto - tyle flaszek !!jednym slowem - najlepszego mlodym ale dali dupy z wodka strasznie !! potwierdzam... czego jak czego ale wodki to zabraknac nie powinno... poza tym to parada udana... ale ale i ten kamerzysta jakis "dziwny" zamiast przejechac z nami chociaz kawalek przez miasto to pojechal na salepowinien pokrecic chociaz kilka minut na miescie a potem wyrwac na sale zeby sie rozstawic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) ejjjjjj panowie... skąd macie takie fajne avatarki?? :D ale się pieni Raruś... strasznie... wścieklizna czy może ślinotok na widok światełka w telefonie... :notworthy: Edytowane 1 Czerwca 2008 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Avatarki spoko :P jakby kto potrzebowal ekstremalnie gUpie zdjecie sluze morda :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 pozazdroscic pełnego uzebienia..i jakie równiutkie ortodonta nie miał by co przy nim robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 pozazdroscic pełnego uzebienia..i jakie równiutkie ortodonta nie miał by co przy nim robicA dziekowac dziekowac :notworthy: Xylenka tez masz fajne uzebienie (patrz avatar) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam - parada udana, bylismy, - moto duzo - ale ZJEB dla organizatora staszny !! ZABRAKLO WODKI na kilka motocykli, widzialem wkurweinie w oczach, sam od jakiegos pacana dostalem 3 flaszki i kazal rozdac na jakies 6-10 moto - IDIOTA i c*el wg mnie @@ zasada na praradzie powinna byc jedna i - ile moto - tyle flaszek !!jednym slowem - najlepszego mlodym ale dali dupy z wodka strasznie !! :) :) :flesje: tutaj extra pasują słowa biedrony z "młodych wilków":"wiedziałem, qrwa wiedziałem, że się coś spierdoli"każdy uczy się na własnych błędach, my też- pierwszy i ostatni raz do obcego :P Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 tutaj extra pasują słowa biedrony z "młodych wilków":"wiedziałem, qrwa wiedziałem, że się coś spierdoli"każdy uczy się na własnych błędach, my też- pierwszy i ostatni raz do obcego :)a ja mialem garsc cukierkow i tysiace muchek majowek na szybce kasku :cool: ale moto-parade jak zwykle extra... potrafimy sie zebrac panowie i panie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam - parada udana, bylismy, - moto duzo - ale ZJEB dla organizatora staszny !! ZABRAKLO WODKI na kilka motocykli, widzialem wkurweinie w oczach, sam od jakiegos pacana dostalem 3 flaszki i kazal rozdac na jakies 6-10 moto - IDIOTA i c*el wg mnie @@ zasada na praradzie powinna byc jedna i - ile moto - tyle flaszek !!jednym slowem - najlepszego mlodym ale dali dupy z wodka strasznie !! nie przesadzaj stary. U mnie na paradzie sie zapowiedziało 70 moto i jakbym miał dac kazdemu po flaszcze to sory - wiecej wodki pojdzie niz na weselu. Mogliscie sie styknac na miejscówce zapalic gryla i obalić wodeczke. I tak nie myse ze az tyle (70) maszyn przyjedzie, ale i tak nie zamierzam robic 2 wesel 1 dnia. :D - to jest tak zwana zaszczepka ,a kazdy motocyklista jest zawsze uzbrojony. Co innego jak masz swoich kumpli 5 czy 10 to mozesz sobie na to pozwolić. ps Młodzi sto lat!!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 u mnie było 16 maszyn i każdy dostał, nawet kuki który wcześniej uciekł na jednym kole :lalag: , ale odwiedziłem go i odebrał, zapomniałem chyba tylko o łysym bo przyjechał na 15 minut i zniknął :P TRADYCJA TO TRADYCJA PANOWIE :icon_twisted: Cieszcie się,że już niema tak, jak kiedyś, czyli dawało się tyle ile każdy miał pojemności w swoim moto :bigrazz: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 (edytowane) ...Cieszcie się,że już niema tak, jak kiedyś, czyli dawało się tyle ile każdy miał pojemności w swoim moto :banghead:... Ta opcja bylaby szczgolnie korzystna dla szczeniaka :) :buttrock: :buttrock: Edytowane 4 Czerwca 2008 przez styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ta opcja bylaby szczgolnie korzystna dla szczeniaka ;) :D :Dtaaa :banghead: a jakby jeszcze napchal w sakwy to juz moze sam jechac na parade...my tylko mozemy pomoc mu to oproznic :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ta opcja bylaby szczgolnie korzystna dla szczeniakata opcja mnie odpowiada. rozwiercam gary do 2,5 l :cool: :crossy: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi