ABG Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 kropka!!! Masz być i kropka, najlepiej bez tego brzydkiego pana :icon_eek: Buziaki tęskniaki :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paffcio Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) Będę i to nie sam, wielu znajomych sie wybiera. Podejrzewam, że frekwencja będzie większa niż w zeszłym roku. Pozdrawiam, Paffcio. Edytowane 31 Maja 2008 przez Paffcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dufus Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) Chętnie się przyłączę jak tylko czas pozwoli, dla dzieciaków zawsze warto, mam nadzieję, że "wiek" sprzętu nie jest kryterium wykluczającym.... Pozdrawiam... Edytowane 31 Maja 2008 przez Dufus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Chętnie się przyłączę jak tylko czas pozwoli, dla dzieciaków zawsze warto, mam nadzieję, że "wiek" sprzętu nie jest kryterium wykluczającym....Pozdrawiam... Myślę, że będziesz miał większe wzięcie niż wiele "współczesnych" sprzętów :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paffcio Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Czy już coś wiadomo na temat pozwolenia na jazdę po parku??? Może jakiś meczyk z dzieciakami uda sie zmontować tak jak w zeszłym roku. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autochton Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Wpisany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 HELOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁL!Lublin też przyjedzie i jest chętny do pomocy ;) :D Tylko moto w serwisie i nie wiem czy wypuszczą je do 15 czerwca.Ale to bez znaczenia bo pomagać mogę i dostarczyć małe co nie co również :biggrin: Pozdrawiam --- Joaśka Tylko czapeczkę na łepek założyć muszę bo po imprezie w Lublinie 1 czerwca ,która rozkręciliśmy w Szpitalu Dziecięcym to udaru słonecznego dostałam i napitalała mnie głowa. Teraz nakaz nosić czapeczkę od dochtora mam.Moherek sobie przywdzieję :wink: Do Zobaczenia :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garbatymarcin Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Wpisany :icon_razz: Moze z EA ktos mnie jeszcze pamieta...:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Wpisany :smile: Moze z EA ktos mnie jeszcze pamieta...:wink: Pamiętamy Cię mały zdrajco :P :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 hej !jak tylko wstane po weselu ( nie swoim) to sie melduje na bemowie ! ! !! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garbatymarcin Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Pamiętamy Cię mały zdrajco :P ;) I nadal mnie lubia... :biggrin: :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Wpisany :notworthy: Moze z EA ktos mnie jeszcze pamieta...:crossy:Ktoś Ty, ktoś Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Meczyk w piłkę obowiązkowo !!! (zabrać ciuchy ba przebranie, żeby nie było narzekania potem)W poniedziałek, będę jeździł po urzędach i postaram się załatwić alejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paffcio Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Meczyk w piłkę obowiązkowo !!! (zabrać ciuchy ba przebranie, żeby nie było narzekania potem)W poniedziałek, będę jeździł po urzędach i postaram się załatwić alejki. Florek, wierzę że dasz rade załatwić alejki, trzymam kciuki. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Po pierwsze chciałem powiedzieć/napisać że Nadiq jest na prawdę bardzo fajna :-) Po drugie dodzwoniłem się do urzędu, pani była bardzo miła i pamiętała nas z zeszłego roku. Powiedziała, że postara się pomóc. Wysłałem pismo z planem imprezy, czekam na odp. Po trzecie, w związku z tym że na imprezie pojawiają się nie tylko bywalcy fm, jeżeli przekazujecie komuś informację o imprezie, przekażcie również żeby się zarejestrowali. Ułatwi nam to znacznie organizację jazd itd.. I mam nadzieje że żaden głąb na r6 nie będzie kręcił bączków na trawie w tym roku... Florek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi