turtel Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Kilka fotek -> klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florkowa Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 no pięknie wyszłam na zdjęciu - ale to zawdzięczam tylko Nadiq, która opowiadała mi o kupie na bucie:P ja również wszystkim dziękuję - duże z was dzieciaki:) ciężkie do okiełznania, ale jeszce pare takuch wypadów i uda nam się zorganizować:icon_rolleyes:) BuziakiFlorkowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 (edytowane) ...ale to zawdzięczam tylko Nadiq, która opowiadała mi o kupie na bucie:P Ach te "kobiece tematy"... :) Jak nie o malowaniu paznokci to o kupie na bucie nawijają ;) A tak na serio, to czy dzieci dostaną też zdjęcia z naszej wizyty? I czy ktoś wie czy one mają tam jakiś internet, bo ja zapomniałem się zapytać... :) Edytowane 16 Czerwca 2008 przez Carlos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marla Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 parę fotek :biggrin: http://picasaweb.google.pl/marlenkaf/DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonooka2 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ach te "kobiece tematy"... :crossy: Jak nie o malowaniu paznokci to o kupie na bucie nawijają :P A tak na serio, to czy dzieci dostaną też zdjęcia z naszej wizyty? I czy ktoś wie czy one mają tam jakiś internet, bo ja zapomniałem się zapytać... :crossy: maja internet i adres mailowy bo ja pytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Fotki z DDhttp://picasaweb.google.pl/Teosik2/DDKorotySkiego14062008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Mało aktywny pstrykacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Tak za rok przyjedziemy jeszcze większą ekipą :buttrock: Pozdro I jeszcze zdjęcia http://www.panoramio.com/user/1754422/tags...ka%2015.06.2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Za rok, za rok... po co tyle czekać.Zgodnie z tradycją odwiedzamy dzieciaki 2 razy do roku.W czerwcu i we wrześniu, więc kto nie był tym razem niebawem pewnie będzie miał okazję to naprawić :crossy: Zobaczymy jak to będzie :bigrazz: Dziękuję Wam serdecznie za to, że przyjechaliście i sprawiliście tyle frajdy dzieciakom :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Za rok, za rok... po co tyle czekać.Zgodnie z tradycją odwiedzamy dzieciaki 2 razy do roku.W czerwcu i we wrześniu, więc kto nie był tym razem niebawem pewnie będzie miał okazję to naprawić :bigrazz: Zobaczymy jak to będzie :clap: Dziękuję Wam serdecznie za to, że przyjechaliście i sprawiliście tyle frajdy dzieciakom :clap: :clap: :clap: Jesli do wrzesnia wyrobie sie z zakupem "hulajnogi" a wiele wskazuje na to iz tak :clap: to rowniez pisze sie na takowa akcje... :crossy: Wielkie :clap: dla organizatorow i osob ktore sie zjawily :clap: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi