ghollum Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Bardziej mi chodzi o trwałość np przy wywrotce. Po ostatnich jazdach na podjeździe moto niefortunnie upadło na prawą stronę na wystający pień i ułamałem mocowanie tłumika a sam tłumik wypiął się ze sprężyn. Jak będzie na stałe to nie narobi więcej szkody przy wywrotce ?? Nie ukrywam że dla mnie lepszym a przynajmniej prostszym rozwiązaniem jest na stałe. Narobi nawet więcej bo uderzenie pójdzie też na inne mocowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 A przy naprawdę konkretnej glebie, albo kiedy zahaczysz o coś, możesz wyrwać całe kolanko z głowicy. a wtedy jest już lipa. Dlatego lepiej kiedy jest w kawałkach, odpadnie jedna, a nie wszystkie części. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi