Zmucha Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Witam.Jak w temacie poszukuję Hondy CBR 1100XX. Najlepiej kolor ciemny, rocznik obojętny wszystko zależy od ceny i stanu :notworthy: nowsze nie znaczy lepsze ;) ale obstawiam że do 2000 roku, nowsze pewnie przekroczą zaplanowany budżet ;)Mile widziane propozycje jak najbliżej Poznania ;)Proszę o wiadomości z propozycjami i opisem na PW, wtedy wyślę swój e-mail na który proszę wysłać zdjęcia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki_luke Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Znam jednego kolesia z Koszalina, który może Ci pomóc w tym temacie. Dla mnie przywoził horneta. Ale Krzysiek mówił, że właśnie lubuje się w XXach i lubi je sprowadzać. Bierze jak dla siebie. Żadnych min. Nie jest handlarzem tylko motocklistą, który pomaga w znalezieniu dobrego szpeja. Dzwoń do niego. Namiary podam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ostan Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) Ja mam XX na sprzedaż. 98 rok, czarny, średni lakierniczo, ale plastki nie połamane, nie klejone, oryginalne. Technicznie - OK Cena - ok 11.000 zł Motocykl w Olsztynie. 601-62-86-76 Edytowane 5 Czerwca 2008 przez Ostan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ścinacz Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 xx Za 12 tys go oddam mieszkam ok 70 km od Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Kolega ma na sprzedanie wychuchanego XX - jak co to napisz wiadomość na PW to podam kontakt do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witam.Dzięki za info lecz już nieaktualne. Motocykl został zakupiony.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witam.Dzięki za info lecz już nieaktualne. Motocykl został zakupiony.Pozdrawiam.To pochwal się co kupiłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 To pochwal się co kupiłeś! Witam.Heh nie ja :)Dla Przyjaciela szukałem lecz ta informacja była zbędna ;)Kupiliśmy tę:CBR XXNarazie fotki słabe ale lada chwil będą ładniejsze. Rocznik '96 lecz stan perfekcyjny. Oglądaliśmy wiele młodszych ale żaden nie był tak zadbany. Jeśli będzie jeździła jak wygląda to będzie jeździła świetnie. Będziemy na zlocie w Ozorkowie i tam można go oglądać :)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Rocznik '96 lecz stan perfekcyjny. Oglądaliśmy wiele młodszych ale żaden nie był tak zadbany. Jeśli będzie jeździła jak wygląda to będzie jeździła świetnie. Będziemy na zlocie w Ozorkowie i tam można go oglądać :flesje:Pozdrawiam.Czasami lepiej kupić starszy rocznik, ale żeby faktycznie był zadbany i bezwypadkowy. Ze zdjęć na pierwszy rzut oka wygląda ładnie, miłego śmigania :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 witam,jesli to ten który mysle to jest z Kutna,od Ikrka chyba,widziałem te ogłoszenie na alegro,mi tez bardzo sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi