Skocz do zawartości

Gixser vs Dukat

Rekomendowane odpowiedzi

zalezy jeszcze gdzie... ja w nowym jorku to sie bardziej wyrozniam sv'ka niz kolesie na ducati monsterach bo ich to tam chyba najwiecej, kazdy chcial byc wyjatkowy :banghead:

Edytowane przez Domier

samolot ty mi tu SAABa nie obrażaj :crossy:

Nie doceniasz go i bardzo się ciesze, jakby więcej osób znało się na samochodach to trudniej było by coś ciekawego ściągnąć z zachodu :icon_biggrin:

SAAB to imho jeden z lepszych samochodów. Wystarczy wspomnieć turbiny nie do zaj***nia robione lotniczymi technikami i silniki z modeli AERO ze zmienną fazą głowicy również robione na wzór silników lotniczych, w których nie ma żadnych uszczelek i który również są nie do zajeżdżenia, a poza tym naprawdę mało pali. Juz pomijam staranność wykonania...

HA ha ha

"Romet Ogar 49 -> WSK 125 -> MZ TS 150 -> MZ ETZ 250 -> Pocket Bike 49 i HONDA HORNET 600"

p a q czytaj ptaku, co ty mozesz k....wa wiedziec o Ducati ???

Plus dla Duki - na motoexpo hostessy Ducati byly zdecydowanie najpiekniejsze :evil: Dwie skromne dziewczyny, ubrane w spodnie i T-shirt z logo Ducati, calkiem w moim typie, w przeciwienstwie do wymalowanych lasek Suzuki ;)

A i tego mi rowniez brakowalo, dziekuwa ze mi przypomniales Kojiro.

Fajne te laseczki z Ducati, az kurtki zaczalem przymirzac zeby tylko sie na nie pogapic.

Natomiast te od suzuki to branie wsrod dresow mialy.

Out of topic:)

Panowie,

ale sie dyskusja rozwinęła....

BTW Ktoś (wiem kto) napisał że DUKAT średnio się do Turstyki nadaje ... :biggrin: ?

Tylko popatrzcie tutaj:

http://muti-africatrek.blogspot.com/

Trzeba mieć tylko trochę fantazji i naprawdę wszystko można

Pozdrawiam

PS:

do Cerberus: myślisz jak my :smile:

Dyskusja przypomina mi ostatnio czytana przeze mnie na forum "zegarmistrzow". Tylko, ze tamta byla pt: zegarki kwarcowe kontra mechaniczne... I tu porownanie, tego kwarcowego do maszyn japonskich- precyzyjnych, dobrze wykonanych i procz wymiany bateryjki bez obslugowych, produkowanych masowo. Z drugiej strony mechaniczne zegarki, kosztujace duzo wiecej, do ktorych w prawdzie nie trzeba bateryjek wymieniac, ale sa drozsze w utrzymaniu poniewaz trzeba je serwisowac (co tez niewiele osob chce robic, a jak sie zepsuje to armagedon). A do tego spozniaja sie(badz spiesza) pare ladnych sekund na dzien.

I co? I wiekszosc z tamtego forum woli mechaniczne.... Nie pojete ? To chyba tak jak z Ducati, albo kochasz albo nie rozumiesz :icon_rolleyes:

Pzdr

Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1

ktoś już w tym wątku dobrze napisał: te motocykle kupuje się z serca a nie z rozsądku... :notworthy:

Teraz juz wiem ze mam coraz więcej wspólnego z Ducati chociaż latam na HD - Harleya tez kupuje się z serca a nie z rozsądku. Tymbardziej gdy ktoś tyra fizycznie mając żonę i dziecko na utrzymaniu.

A tekst z tymi dziwkami to mój patent był i któs go podchwycił zapodając w tym temacie. Kiedyś tak pisałem o moto - chodziło że Harley jest jak żona - jedna na całe życie, kochana i szanowana, ZWYKŁE motocykle są jak tirówki - poużywać a jak masz dosyć to odstaw i zapomnij że istnieje.

Nie to że się wywyższam czy czoś ale w UK Ducati 749 2004 rok z przebiegiem 14 tys mil kosztuje mniej niż mój 20-letni HD który ma nalatane 80 tys mil i kupiłem jako uszkodzony. Np takie:

http://cgi.ebay.co.uk/2004-Ducati-749-BIP-...1QQcmdZViewItem

W sumie to trochę ponad 18 tys PLN. Doliczyć do tego ewentualną rejestrację w PL ok.400PLN i mamy niedrogie (co nie znaczy tanie) Ducati. :icon_rolleyes:

PS. Jakby co to się mnie nie czepiajcie. Jestem na neutralnym gruncie, wolę Suzuki :notworthy:

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

LuC wydaje mi sie ze tyle co ty a nawej wiecej bo z tego co widze to ty niczym nie jezdzic na ja mam chociaz pocketa, hahaha nie wiem co cie tak bawi, chyba masz poprostu takie poczucie humoru. Ja przynajmniej nie mam nic do ukrycia a jak chcesz pokazac jaki jestes cwaniak w slowach to posz na PW a nie w temacie sie madrzysz.

qurim to akuratnie sam wymyslilem o tych dziwkach i mialem co innego na mysli niz ty :icon_rolleyes:

no rzeczywiscie chyba juz nic madrego sie w tym watku nie dowiemy :buttrock:

LuC wydaje mi sie ze tyle co ty a nawej wiecej bo z tego co widze to ty niczym nie jezdzic na ja mam chociaz pocketa, hahaha nie wiem co cie tak bawi, chyba masz poprostu takie poczucie humoru. Ja przynajmniej nie mam nic do ukrycia a jak chcesz pokazac jaki jestes cwaniak w slowach to posz na PW a nie w temacie sie madrzysz.

Bo ja sie nie chwale, ja po prostu mam talent. Skoro masz pocketa, a twoja dupa nigdy nie siedziala na wloskim motocyklu marki ducati, to po jakiego h..a raczysz nas swoimi wypocinami?

Jeszcze gdybys jezdzil na jednym badz drugim (GSX lub 1098) albo przynajmniej widzial na wlasne oczy, no to bym odpuscil. Ale w takiej sytuacji, przypomina mi sie pewna przypowiastka o matce kolezki z warzywniaka...

Reasumujac, kazdy motocykl jest piekny KAZDY, ale niektore sa piekniejsze i niewarte zeby byle burak je mial jak jakas tania dziwke:)