Hernia Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Jeszcze go nie mam ale zaliczka już poszła, czytałem kilka opini, że jest nie ładny, ale mi sie bardzo podoba i mam nadzieje, ze bede z nigo zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hernia Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 pierwszy tydzien jestesmy razem i chyba jeszcze troche bedziemy, pierwsze wrażenia pozytywne, teraz juz tylko planować wyjazdy :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 nieladny? mi sie podobaja :evil: fajny sprzet. mam nadzieje ze za jakis czas tez sobie sprawie jakies ciezkie enduro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hernia Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Malo informacji mozna znaleść na temat tego modelu (oprucz oficjalnych na pl stronach) to może kogos zainteresować.W moim odcina paliwo przy 193km/h (8k obr/min), spalanie w trasie ponizej 5l/100km dodam, ze podczas testu było tez troche kilometrow waskich dróżek i czasami mu mocniej odkręciłem ale generalnie srednia prędkośc około 100km/h, w jedna osobe, z niewielkim bagarzem. Pozdrawiam i mam nadzieje, że komuś moje info się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Odezwij sie na forum TransalpClubu Polska (www.transalpclub.pl/forum).I gratuluje zakupu - trampek to fajna maszyna :rolleyes: Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi