marcin2 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 jeśli można to w niedzielę przyłączyłbym się do wspólnego :) (kierunek obojętny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Zakwasy powiadasz...a już myslałem że mnie starość dopadła :icon_biggrin: . jeśli można to w niedzielę przyłączyłbym się do wspólnego :crossy: (kierunek obojętny) Miło powitać , tylko z tego co widzę to nie wiem czy nadażę za Tobą :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Witam. Hhmmm, pogoda fajna.... :icon_mrgreen: Ja dziś skorzystałem i zrobiłem sobie mały wypadzik - trasa: Międzylesie-Zakręt-Kołbiel-Garwolin (krótki postój kilka km za obwodnicą i powrót)-Kołbiel-rondko przed Górą Kalwarią-nadwiślanka-Wał Miedzeszyński-Fieldorfa-Ostrobramska-Płowiecka-Czecha-Kajki-Międzylesie.W sumie coś około 160 km-ów :icon_biggrin: :crossy: Na trasie trochę przeszkadzał spory ruch oraz dość silny wiatr, ale za to nie był zimny. Ogólnie ciepełko :lalag: Co do niedzieli - bardzo chętnie, ale nie wiem kiedy wrócę od rodziny.Zapewne na drogach dojazdowych do W-wy będą zajebiste korki - powroty ze świąt :wink: Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Może w okolicach Lublina jest jakiś zamek z basztami i wyyysokimi schodami?:bigrazz: To co ???Startujemy gdzies z rana w niedziele ???Jak bedzie pogoda jak teraz, to kurna olek, sama frajda z jazdy !!! :biggrin: Ja wlasnie ide troszke pojezdzic :biggrin: My chyba jestesmy najblizej, wiec jakby co dzwon do mnie: 512-273-514 :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Jest spora szansa ze w niedziele będę miał Babcie do zajmowania się dzieciakami, wiec jak będą jakieś konkretne plany to pewnie się wybiorę z wami :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 No to smiganko jakies czy nie ???Ja zaraz z braciakiem i jeszcze jednym ziomem, smigamy do Garwolina na maly lansik :( I przy okazji oblookac sprzeta :biggrin: Pogoda piekna i jutro pewnie to samo :clap: :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja moge gdzieś wyskoczyc w niedziele. Byle bez przesady z długoscią trasy. Pisze sie na wycieczke o długosci 200-250km. Myślałem o zmaku w Liwie ale to jest raptem 120 w obie strony. Czy są jakieś inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 (edytowane) My dzisiaj bylismy w Garwolinie i okolicach. :biggrin: W sumie okolo 200 km wyszlo :biggrin: Co z jutrem to nie wiem bo na razie jakas cisza nastala ..... Edytowane 1 Listopada 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 My dzisiaj bylismy w Garwolinie i okolicach. :notworthy: W sumie okolo 200 km wyszlo :crossy: Co z jutrem to nie wiem bo na razie jakas cisza nastala ..... Witam Cię,Cisza pewnie związana jest ze obecnym świętem,wiem to po sobie bo przed chwilą wróciłem z trasy i jestem padnięty po tych korasach a miałem jutro z Wami pośmigać.Moje pytanko to: o której chcielibyście wyjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Na razie nie ma chetnych, wiec ....Czekam na jakis odzew Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Na razie nie ma chetnych, wiec ....Czekam na jakis odzew jak nie ma ja jestem chętny na :crossy: , tylko o której? - kierunek obojętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) Ja z braciszkiem, franekfilm, walimy rano na Wole, potem do bandziora na Bemowo a tam juz wymyslimy gdzie dalej jechac.Musimy jeszcze na Woli na cmentarz do dziadka zajrzec a potem to juz .... ogien !!! :D Pewnie po 12 juz mozemy gdzies ruszac :crossy:aha ......... chlopaki z ducati chca nad morze jechac .... Edytowane 2 Listopada 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 No to gdzie zbiórka i o kórej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 No to gdzie zbiórka i o kórej? Może jak w zeszłym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 To tak jak w ubiegłym tygodniu, stacja BP w Miedzylesiu (przy stacji kolejowej) o 11:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi