barthezzz1 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ach wiesz, :crossy: rybkowa szkoła. :biggrin: :icon_biggrin: Dzięki za bardzo fajną przejażdżkę. :clap: Jeszcze kilka takich powrotów z Zulusem i maszyna się rozpęknie. :lalag: Pozdrawiam serdecznie.AAAA rozumiem,ze chodzi o kółeczka na rondzie?? :lalag: :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Jeszcze kilka takich powrotów z Zulusem i maszyna się rozpęknie. :icon_biggrin: Pozdrawiam serdecznie. To gdzieś jeszcze dawaliście w palnik? :biggrin: Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) Polecieliśmy troche Siekierkowskim i Puławską. :) :) Dolina Służewiecka jest okrutna dla mojego Jamnika :) :) Edytowane 28 Października 2008 przez mod-ek Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Panowie,jazda z Wami to czysta przyjemność.Pożyczyć wszystkim takiej ekipy na drogę.Pełna kultura i wyrozumiałość dla innych zwłaszcza dla takiego nowicjusz jak ja. To był dobry dzień.Dzięki, Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) zwłaszcza dla takiego nowicjusz jak ja. :icon_mrgreen: Jaja sobie robisz ? :icon_razz: Dawałeś po garach równo :biggrin: :lalag: A swoją drogą to nieźle lata ta Twoja "wdówka" :wink: Dlaczego chcesz zmieniać? Naprawdę fajny sprzęt :lalag: Edytowane 27 Października 2008 przez goramo Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Co do mojej wdówki to sprzęt jest o.k. ale jak nabiorę większej wprawy to pewnie będę chciał zmienić na coś większego.Ciekaw jestem jak wasze żoneczki :biggrin: czy po powrocie z przejażdżki nie mieliście "krzywych klusek" w domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Co do mojej wdówki to sprzęt jest o.k. ale jak nabiorę większej wprawy to pewnie będę chciał zmienić na coś większego.Ciekaw jestem jak wasze żoneczki :) czy po powrocie z przejażdżki nie mieliście "krzywych klusek" w domu ? Moja poprzednia miała "krzywe kluski". Żonę zawsze można zmienić - po co się męczyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Hehe... :biggrin: U mnie spoko :notworthy: Kocham tą "zarazę" :D (Tak na prawdę jest super babka :bigrazz: ) Pozdro dla waszych "plecaczków" :notworthy: Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Cieszmy się, że są te nasze "larwy" :bigrazz: bez nich świat byłby nudny :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Cieszmy się, że są te nasze "larwy" :icon_mrgreen: bez nich świat byłby nudny :biggrin: Ale kadzicie, pewnie weszły na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Dobra.Koniec o "larwach" bo im uszy zczerwienieją :biggrin: Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Kadzenie rzecz ludzka :biggrin: zwłaszcza jak oczekujesz akceptacji na wyjazd motorkiem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Zbliża się niedziele, pogode zapowiadają dobrą wiec moze znowu gdzieś pojedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Zbliża się niedziele, pogode zapowiadają dobrą wiec moze znowu gdzieś pojedziemy?Jestem za, więc zaczynam podchody do mojej ukochanej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Zbliża się niedziele, pogode zapowiadają dobrą wiec moze znowu gdzieś pojedziemy? Może w okolicach Lublina jest jakiś zamek z basztami i wyyysokimi schodami?:biggrin:Jeszcze czuję zakwasy :biggrin: W drodze powrotnej można by w Bidzie coś na ząb wrzucić :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi