Fiery Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 18:30 - odjazd spod cukierni Sosenka przy parku miejskim w Otwocku http://www.gastronauci.pl/6529-cukiernia-sosenka-otwock 50-tką na Mińsk i lewo na 62, chyba najprościej pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewa1973 Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 18:30 - odjazd spod cukierni Sosenka przy parku miejskim w Otwocku http://www.gastronauci.pl/6529-cukiernia-sosenka-otwock 50-tką na Mińsk i lewo na 62, chyba najprościej pozdro ja spadam z domu koło 15.00 :crossy: Też jadę przez Mińsk. Do zobaczenia na miejscu. :flesje: m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 witam, sie wybiera ktos do Rozanskich? pzdrw Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
javol Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 (edytowane) Klub Motocyklowy Zryw Otwock, zaprasza motocyklistów z Otwocka i okolic, od 14 października do końca marca, na co tygodniowe Dni Otwarte w każdy piątek od godziny 19. Na dniach otwartych będzie można zapoznać się z naszym klubem, obejrzeć nasz club house, posłuchać muzyki, także na żywo. Zapraszam serdecznie.Javol. Pres. Zryw OtwockClub House ul Poniatowskiego 7, 05-400 Otwockwww.zrywfgotwock.pl Edytowane 12 Października 2011 przez javol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Widzę, że temat umarł dawno temu :dry: Chciałby go wskrzesić...Może by tak jutro coś zorganizować? Znajdzie się ktoś chętny z tego rejonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 ok 20:00 zbieramy się lecimy na rundę po mieście, jest ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 (edytowane) ok 20:00 zbieramy się lecimy na rundę po mieście, jest ktoś chętny?Jak zwykle przeczytałem za późno , może następnym razem :)Będę obserwował temat. Edytowane 18 Czerwca 2012 przez edi73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 we środę, o ile pogoda pozwoli, szykuje się wypad na pokaz fontann na podzamczu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 we środę, o ile pogoda pozwoli, szykuje się wypad na pokaz fontann na podzamczu :)w tygodniu żadko miewam czas żeby polatać ,raczej w sobote lub niedziele .w przyszłą sobote jest zlot Gryf Party- Liw koło Węgrowa , wybierałem się ale dostałem zaproszenie na ślub i wesele (wybieram wesele) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br0d4 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam wszystkich :) Ja mam jutro egzamin o 14, wiec czas wolny dopiero wieczorem. Aczkolwiek wyczytalem, ze ma padac po 20... wiec pewnie zobaczymy dopiero jutro jak pogoda sie okresli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 nie miałem możliwości napisać na forum i ustawić się z kimkolwiek. obleciałem sobie miasto i właśnie wróciłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 http://forum.gazeta.pl/forum/w,19980,136797486,,50_lecie_Jozefowa.html?v=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Eeee no i ko....a pytanie jak mnie z mojego forum przeżuciło w to miejsce ;-) nie mówie że czuję suę obco ale ciut zdziwiony jak i co.... :-) Trochę jak pijana laska po dobrej iprze :-) Chociaż ZQ23 mieliśmy możliwość razem latać więc pozdro i szacun :-) i do następnego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br0d4 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Moze jutro ktos mialby ochote pokrecic sie po okolicy lub warszawie? Sobota + zadowalajaca prognoza pogody, wiec chyba warto skorzystac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Eeee no i ko....a pytanie jak mnie z mojego forum przeżuciło w to miejsce ;-) nie mówie że czuję suę obco ale ciut zdziwiony jak i co.... :-) Trochę jak pijana laska po dobrej iprze :-) Chociaż ZQ23 mieliśmy możliwość razem latać więc pozdro i szacun :-) i do następnego :-) spoko Szybki :cool:widzę, że popłynąłeś z "tematem" :laugh:pozdro. chciałbym skoczyć dziś na cargo, ale i meczyk bym looknął. sam nie wiem co lepsze :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi