Jesus Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Na 12:00 to i ja się wyrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 No to o 12:00 na stacji Orlen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Wypad był OK. Zapiekani smaczne ;) Tylko kilka razy mi przyśpieszenia zabrakło :biggrin: Czy w związku z tym że jutro jest wolne a pogoda ma dopisać ktoś się wybiera na jakąś wycieczkie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 :icon_twisted: kto ma wolne to ma nie wszyscy maja wolne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Wypad był OK. Zapiekani smaczne :D Tylko kilka razy mi przyśpieszenia zabrakło :biggrin: Czy w związku z tym że jutro jest wolne a pogoda ma dopisać ktoś się wybiera na jakąś wycieczkie :) Jesli Ty masz wolne ........ to i ja mam wolne :crossy: :D Mozemy gdzies smignac razem, ale do 14 tylko mam czas :banghead: I pytanie za dwa punkty ......... czy ktos wie co za silna grupa ( 4 lub 5 ) maszyn przejechala dzis rano pod moim oknem w Piasecznie na Jana Pawła ?Akurat bylismy zajeci mesko-damska walka poranna :icon_mrgreen: kiedy grzmot wydechow poderwal nas z lozek do okna !!!Piekny widok tych maszyn i bulgotu silnikow :lalag: :crossy: Jadę do Garwolina, około g. 12.30 . Czy ew. ktoś też? (oglądanie motora) Pozdrawiam Co to jakis punkt handlowy w tym Garwolinie ? :eek: Dwa tygodnie temu tez tam bylismy ogladac klekota :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Mod-ek, jaki sprzęcik dzisiaj oglądaliście ?Kupujesz? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Zapiekanki były najlepsze :icon_question: :) Oglądaliśmy YZF 750.Chyba mi przypasywało :banghead: ale czy ta sztuka to zobaczymy. Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Niestety nastąpiła zmiana planów i już nie mam wolnego :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) No coz .... trudno :biggrin: Ja w kazdym badz razie, kieruje sie zaraz do Warszawki na lansik :icon_mrgreen: a potem poznanska smigam do Ozarowa. Edytowane 10 Listopada 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Niestety nastąpiła zmiana planów i już nie mam wolnego :buttrock: Widzisz jak to potrafią człowiekowi zaplanować dzień,czasami dowiadujesz się o tym ostatni :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewa1973 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 ktoś z rewirów się wybiera: http://www.wsciekle-losie.pl/ . Jadę w piątek 16.00-17.00 szerokości :crossy: m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 ktoś z rewirów się wybiera: http://www.wsciekle-losie.pl/ . Jadę w piątek 16.00-17.00 szerokości :crossy: m. bardzo możliwe, że tak, wyjazd o 18 pozdro f. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewa1973 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 bardzo możliwe, że tak, wyjazd o 18 pozdro f. większą grupą czy samotnie? bo ja sam z Józka lecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 większą grupą czy samotnie? bo ja sam z Józka lecę. można razem, z tym, że ja dopiero będę wiedział w piątek jakby co tel (w profilu) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Grupa zbiera się w piątek o 17:45 na parkingu M1 w Markach, chyba pod MediaMarktem. Wyjazd o 18:00. Zapraszam wszystkich zainteresowanych przejazdem do Łochowa w zorganizowanej grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi