Tabaluga Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 (edytowane) wiele już sie nasłuchałem o tym ze speed dużo pali : :icon_mrgreen: www.speedfight.pl około 3-5l/100kmale również o tym że SRka w gaźniku też dużo :) www.apriliasr.pl 2,5-5l/100km w tych w/w skuterach chodzi mi o serie, bo po tunie wiem że palą więcej (i o średnie spalanie)przy jeździe około 60km/h bo nie będę go katował choć nieraz kto wie :icon_biggrin: nie biorę pod uwagę sr di-tech bo słyszałem różne bajki :wink: :icon_evil: :biggrin: :wink: renault scenic 1,6 pali 5l/100km a skuter 4l/100k dość dużo przy pojemności 50ccm ;/ :eek: co pod tym względem lepiej wybrać? choć przekonany jestem bardziej na speedy :( wiecie ten wygląd laski aż stają w kolejce :wink: Edytowane 19 Maja 2008 przez Tabaluga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 no to są "sportowe" skutery, moja derbi w miescie pali 5l, ale z tym ze sr 5l moze jarac to troche dziwne, mysle ze obydwa palą 2,5-3,5l przy jezdzie 60km/h ;] Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 wiele już sie nasłuchałem o tym ze speed dużo pali : icon_arrow.gif www.speedfight.pl około 3-5l/100kmale również o tym że SRka w gaźniku też dużo icon_arrow.gif www.apriliasr.pl 2,5-5l/100km w tych w/w skuterach chodzi mi o serie, bo po tunie wiem że palą więcej (i o średnie spalanie)przy jeździe około 60km/h bo nie będę go katował choć nieraz kto wie icon_evil.gif nie biorę pod uwagę sr di-tech bo słyszałem różne bajki eek.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif renault scenic 1,6 pali 5l/100km a skuter 4l/100k dość dużo przy pojemności 50ccm ;/ banghead.gif a octavia 1.9TDI pali przy 140km/h w trasie 4/100........... nie porównuj dwóch róznych silników !!!!! scenic to silnik benzynowy 4t sterowany komputerem na wtrysku (i tak nie wierze że pali 5/100 mniejsza z tym )a sr to wysilony gaźnikowy dwusuw......fullcrosy palą po 14 l/100km mając po 125ccm to star 200 mając 7litrów i 6 garów pali 18/100........ więc bez takich bezsensowych porównań.......mi mtx pali koło 5-6/100km.... ditech pali 2/100 nawet jak katujesz a ma osiągi gaźnikowca tylko sypie sie strasznie i nienaprawialna w warunkach garażowych..... najlepiej znajdź jakiegoś wiarygodnego posiadacza i z nim pogadaj (tylko nie kolesia co świata poza swoim sprzętem nie widzi ) zresztą to też kwestia regulacji paska wariatora rolek etc bo od tej regulacji zależy jakie masz obroty przy tych 60km/h ... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabaluga Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 dzięki za odpowiedzi dwóch kolegów up ale nic się nie stanie jak ich będzie więcej :icon_eek: a co do ditecha tak jak napisałem nie biore bo naprawa kosztowna i trudna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitura Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 mam speedfighta4-4.5L pali napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabaluga Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 mam speedfighta4-4.5L pali napewno. no to już wiem ile okolo pali speed ale nie wiem ile sr :P co byście doradzili? bo sr nie jest znów zbyt piękna ;/ przy speedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitura Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 ja speeda kupilem niedawno i wlasnie wybierałem miedzy SRi nie żałuje fajny sprzecik;]wiem ze kazdy swoje chwali ale no naprawde wizualnie speed fajnie wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi