Gość Wojtas Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Są najlepsze' date=' to fakt, ale mając do wyboru idealnego Simaka i lekko przykatowaną DT 50 na przykład, wolałbym to pierwsze. Pozdro.[/quote'] A majšc do wybory simaka enduro - stan igła lub dobrš DT 80 zarejestrowanš na motorower to co byĹ wybrał :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 29 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 I w tym miejscu pytanie robi się trudniejsze. Wiadomo simson igiełka, super sprawa. DT80, mocne, nowe.Ale w obu przypadkach w terenie lekko mieć niebędą. Tu raczej DT bije o głowe simsona. Ma w końcu chłodzenie cieczą więc można jeździć bezprzerwy. I wiele nowinek technicznych w silnku dzięki którym jest mocniejszy. A w simsonie: stare sprawdzone mechanizmy i niezamocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Ja nie chcę z Wami się kłucić' date=' ale powiem, że DT chodzi wyjątkowo bezpłciowo. [/quote'] Sorki za to pytanie ale co to znaczy "bezpłciowo" :?: Tzn. cicho, leniwie, zależnie od wiatru :banghead: Możecie mi to rozjaśnić :?: Dzięki z góry :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Wojtas... Pewnie, że DT 80. Bez dwoch zdań, ale, gdyby to było DT 50, w dodatku ten model z okraglym swiatlem, to wybralbym Sima. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 ale, gdyby to było DT 50 i tu nie rozumiem ... DT5 takze jest mocniejsze od sima itd. Chyba ze kogos odstrasza wyglad retro (i tak nowszy od sima :twisted: ) a chlodzenie ... niestety takie same.Ale zauwaz ze model MX (okragly) jest tanszy od LC. A wiec za 3 000 dostaniesz igilke tak jak simsona (prawie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Rozumiem Ciebie, to w końcu jest rzecz gustu, chociaż rodzina DT'tek jest blokowana, powiem szczerze że kiedy kupiłem DT to miała zablokowany wydech, i dziwny odgłos wydawała Ale tak i tak kiedy się przesiadłem z Simsona miałem taką minę i pomyślałem "ale to idzie" PS zapodaje fotki mojego poprzedniego sprzęta - zielonego Simsona Enduro S51/1 Gdyby nie to że był już dla mnie za mały i za słaby, pewnie bym dzisiaj nim śmigał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Przewage widac tylko w terenie, a w miescie lepszy jest Simek z racji tego, ze jest szybszy. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Przewage widac tylko w terenie, a w miescie lepszy jest Simek z racji tego, ze jest szybszy. kwestia ustawienia ... ja moja DT na nowy sezon prawdopodobnie przerobie na super-moto :banghead: slicki :banghead:A po za tym enduro musi miec przewage w terenie ... przeciez od tego jest...Jak chcesz porownywc sima do miejskiego japonca - Honda MB/X ... albo RD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Wojtas ale miales maszynke ja wlasnie mam zamiar taki sobie sprawic 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Bardzo wdzięczna maszyna, tym bardziej że endurak :banghead: To nim robiłem pierwsze wyskoki na górkach, przejechałem nim 3000km i nigdy nie nawalił na trasie, a robiłem nieraz po 70km dziennie. Jednym słowem cud maszyna :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 30 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 I co Icea ?? Przecież Simsony się psują, nie?? Piss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 Wojtas on byl nigdys na allegro nie? A pozatym to psuje sie tylko moj i to juz coraz rzadziej 8) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 30 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 I co Icea ?? Przecież Simsony się psują, nie?? Piss A ile masz takich "zyletek" simsonow - a ile takich japonczykow :twisted: To oczywiste ze nowiutkie pojezdzi hen-hen dlugo. .............. a zreszta whatever, znow bym sie powtarzal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 30 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 Wojtas on byl nigdys na allegro nie? Tak zgadza się był na allegro ceny były różne, każdy chciał za 1200 :banghead: jeden się szarpnšł i proponował 1700. Ostateczne sprzedany w marcu 2003 za 2050 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 30 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 hehe simsony s51 enduro to śmiech nie enduro :lol: :lol: :lol: Sory ale jest takie moje zdanie.Jeśli simson enduro to tylko s53. Dla przykładu zapodaj zdjęcie simsona mojego kolegi A nie porównujcie zaawansowanie techniczne japoni i simsona bo mbx ma silnik chłodzony ciecza, 6 biegów, dozownik oleju, tarczowy hamulec z przodu, w wersji 80cmm 9,6 KM i prędkość zależnie od egzemplarza między 80 a 100km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi