tubapl Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Witam!Szukalem wszedzie- nic nie znalazlem do mojego typu licznika.Mam tylko dwa przciski- ODO/TRIP i CLOCK/TEMP.Motorek jest z anglii i domyslnie ma mile a chcialbym miec kilometry- czy sie da?Temperature mam w [deg] wiec jest ok.Probowalem roznej kombinacji wciskania przyciskow- etc i nic nie dalo.Dodam ze chodzi o Kawasaki Zx6r z 2001 roku. pzdr!tuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 moze warto sie przejechac do jakiego specjalisty od takich rzeczy :biggrin: ? Był juz jakis temat o tym i wlasnie piszesz ze przyciskanie nic nie dało. Ja jezdzilem na liczniku w Milach to wtedy to juz zupełnie na zegary nie patrzyłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Hmm... Nie wiem jak w tym roczniku, u mnie zmienia się tak: przycisk MODE wciskam i trzymając go wciśniętego wciskam jednocześnie przycisk RESTET.No i gotowe :-) pzdr Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 hej, nie mam mode- nie mam reset :icon_razz: a "specjalisci" tez nie wiedza :icon_mrgreen: zawsze mi zostaje kalkulator :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Jedynym rozwiązaniem jest chyba wymiana zegarów(całej elektroniki). Domieniek Ty masz chyba cyfrowy prędkościomierz :buttrock: W 2001 są analogowe zegary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 tak sa w analogowe oba. jedynie temparatura/czas i stan licznika ogolny/ostatni sa cyfrowe i te wskazania chcialbym miec w km/h- i sie zastanawiam czy ktos projektując ten uklad scalony pomyslal o konwersji na km/h... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi