Glizda Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 WitamMam na sprzedaz Yamahe fazer 600 rok 2002 przebieg 24tyś.Wiecej info na kom.600-941-978. Cena 14,500.Pozdrawiam.http://picasaweb.google.com/Glizdar/Fazer600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klinton Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 coś sporo sobie kolega ceni... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 kilkla dni temu kolega sprzedał z 2002 r przebieg podobny w idealnym salonowym stanie za 12 tys i to ludzie wymyslali i marudzili a był idealny... zmniejsz cene bo sie będziesz długo bujał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glizda Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 wiadomo ze tam jest jeszcze do zejscia z ceny :clap: jak nie sprzedam to bedzie trzeba latac dalej bo Fazer to jest to :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 no własanie, ja szukam następcy i widze tylko godnego ... fazera 1000 ale tak ich mało zadbanych na rynku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glizda Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 no własanie, ja szukam następcy i widze tylko godnego ... fazera 1000 ale tak ich mało zadbanych na rynku :clap: ja jak sprzedam to szukam FZ6 a 1000 moze pozniej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Z własnego doświadczenia wiem, że lepiej dać 2 tysie więcej i mieć w doopie glupie komentarze kolegów, którzy kupili ten sam model duzo taniej, a za bardzo nie mogą wyjechać bo to do zrobienia, tamto do zrobienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glizda Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 zgadzam sie z toba Adamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi