Maryś sopot Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Ja po 15 latach znowu na moto :biggrin: i poczułem tą piękną wolność :biggrin: wrażenia normalnie nie do opisania. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 No to moje gratulacje :bigrazz: szerokosci zycze :lapad: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Pochwal się motongim :bigrazz: Jakieś fotki maszynki poka :lapad: gumowych drzewek Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fish Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Tak Maryś tylko moto już nie te same:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Gratuluje!Mój ojciec też się zastanawia nad powrotem do motocykli, bo wkocu nie po to robił prawko, żeby nie jeździć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi