Dawid125 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Witam Chcialbym się Was zapytać o opinie na temat tego fazerka Moja strona .Chce go jechać oglądać w niedziele ale mam prawie 400km więc może mi coś doradzicie, bo nie chcę jechać jak będzie lipa. Z góry wielkie dzieki za info i mam nadzieje ze pomożecie mi wybrac a co za tym idzie dobrze doradzicie:) Pozdrodawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Na 1 rzut oka wydaje sie bardzo zadbana. A jak wiemy w Angli 80% motocyklistów ze tak powiem "leje na swoje moto". Bywam czesto wiec widze. Wiekszosc moto stoji na dworze czy pada czy nie pada a tam niby kwasne deszcze czy cos? czytalem o tym ze by najmniej szybciej rdzewieją sprzety. Wypytales o wszytko sprzedającego?-kiedy go przywiózł? (ile włascicieli mial za granicą?)-przebieg KM, PAPIERY ? jak chodzi? takie podstawowe rzeczy :)400Km jesli jest w takim stanie technicznym jak wizualnym to pewnie bedzie stał u Ciebie w garażu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Fazer ma przejechane 15tys. km. Mam w skrzynce zdjecia i był on po szlifie(chyba) ma przetarty lekko dekiel i tlumik. Hmm przez telefon się prawdy nie dowiesz;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) Na 1 rzut oka wydaje sie bardzo zadbana. A jak wiemy w Angli 80% motocyklistów ze tak powiem "leje na swoje moto". Bywam czesto wiec widze. Wiekszosc moto stoji na dworze czy pada czy nie pada a tam niby kwasne deszcze czy cos? czytalem o tym ze by najmniej szybciej rdzewieją sprzety. Wypytales o wszytko sprzedającego?-kiedy go przywiózł? (ile włascicieli mial za granicą?)-przebieg KM, PAPIERY ? jak chodzi? takie podstawowe rzeczy :)400Km jesli jest w takim stanie technicznym jak wizualnym to pewnie bedzie stał u Ciebie w garażu :buttrock: Taa. Nie to że nie dbają ale poprostu nie mają gdzie chować moto. Nie ma garażu, strzeżonych parkingów, jednynie może stać w ogródku. A w UK motocykle są dobrze serwisowane, regularnie i prawidłowo bo w razie lipy warsztat bedzie miał jescze większą lipę z sądami i karami za robienie mianiany. W UK moto często rdzawe są bo czesto pada, dni deszczowe to 70% roku i daltego rdza. PS. Uwazajcie na Suzę GS500 na allegro, bo sprzedalem swoją jakiemus polaczkowi i zabiera ja do PL na handel. A była smigana na kurierce, ponad 100kkm w rok, na tym samym olej 60kkm, kilka razy bita, cieknąca i krzywa, nie nadaje się do remontu nawet. pozdro. Edytowane 16 Maja 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Z tego co wiem to fazer w tym malowaniu wychodzil w roczniku 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 a ja z tego co wiem to nie ten dział ;) Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Na 1 rzut oka wydaje sie bardzo zadbana. A jak wiemy w Angli 80% motocyklistów ze tak powiem "leje na swoje moto". Bywam czesto wiec widze. Wiekszosc moto stoji na dworze czy pada czy nie pada a tam niby kwasne deszcze czy cos? czytalem o tym ze by najmniej szybciej rdzewieją sprzety. Wypytales o wszytko sprzedającego? EE chyba przesadzasz ja jestem praktycznie co 2 tyg w UK. Tygdnio dostaje 4 moto z UK. i Fakt ze trafiaja sie spzety podrdzewiale - sruby, hamulce itd... ale bardzo rzadko. Wszystko zalezy od wlasciciela. Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 rada moja jest taka. Poszukaj na forum ludzi z tamtych okolic, aby w miarę możliwości kopsnęli się i oblookali co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 a może ktoś jasniej sie wypowie na temat tego fazera...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 a może ktoś jasniej sie wypowie na temat tego fazera...?? Ale co tutaj dużo mówić? Na zdjęciach wygląda bardzo ładnie. Jeśli, powtarzam JEŚLI deklarowany przebieg jest prawdziwy i tak jak sprzedający Ci powiedział, "po delikatnym ślizgu" to motocykl na lata. Prawdą jest, że dopiero na miejscu okaże się jaka jest prawda. Jedynie co mi wizualnie nie pasuje, to jakby rysy z prawej strony na cylindrze. Z doświadczenia "już" wiem, że nie opłaca się jechać ani po motocykl ani po samochód przez pół kraju... Ale to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 No tak ma tam rysy i jest lekko przetarty dekiel.... Jak myślicie da sie to jakos zrobić?? Bo z tłumikiem nie bedzie problemy bo załoze sportowy i juz po klopocie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 zdjęcia, o których wrzucenie prosił mnie Dawid. Miały być wczoraj, ale doszły dopiero teraz klikklik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 (edytowane) Dzięki Piotrek;) I co teraz sądzicie o tym moto według zdjeć podanych w tym linku?? Edytowane 18 Maja 2008 przez Dawid125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Dzięki Piotrek;) I co teraz sądzicie o tym moto według zdjeć podanych w tym linku??Jezeli Ci te zarysowania przeszkadzaja ,to moge Ci sprzedac Fazera 2001 bez rys i zarejestrowanegow Polsce za taka sama cene jak ten porysowany :banghead: No i w wersji kontynentalnej, a nie z kierownica dla pasazera :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 A czy da się usunąć te zarysowania na silniku?? Zajc to mozesz mi wysłac wiecej fotek na maila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi