Butterfly Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Sorki, że tak jeden post za drugim ale czy ktoś orientuje się ile trzeba będzie zabulić za nowe plastiki ? Crashpad'ów nie mam a rozbierać ją mi się nie widzi to pytam :) Crashpady sa za 400zł na allegro,co do AC ja mam łącznie z kradzieżówką. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Crashpady sa za 400zł na allegro,co do AC ja mam łącznie z kradzieżówką. Motylku, ja ceny znam tylko teraz to nawet na pierwszy przegląd nie mam. Temat ubezpieczeń też inny bo sprzęt kupiła babka za gotówkę czyli nikt nie wymagał od niej AC i kradzieży. Może i z nowym mniej problemów ale ta gwarancja mnie wykończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Pierwszy przegląd po 2000tys km-w Wawie około 270zł.W małych miastach jest taniej bo maja niższą stawkę za roboczo-godzinę. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jindalee Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Kurcze... sorki za OT ale na te kwoty aż miło popatrzeć w porównaniu do tego ile mnie kosztuje utrzymanie obecnego auta... (wiem wiem, że nie ma co porównywać ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 teraz jak mam Kawę to zachwyca mnie to, że w dwie osoby czuć tylko delikatne osłabienie osiągów Haaaaa, Bandit 600 z dwoma osobami na pokładzie słabo jechał, a co dopiero 250tka :icon_eek: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Pierwszy przegląd po 2000tys km-w Wawie około 270zł.W małych miastach jest taniej bo maja niższą stawkę za roboczo-godzinę. A ile kosztuje Cię eksploatacja takiego motorka? "Lejesz i jedziesz" czy może są wymagane jakieś "domowe" zabiegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Haaaaa, Bandit 600 z dwoma osobami na pokładzie słabo jechał, a co dopiero 250tka :icon_eek: "Dwiema osobami" jak już :wink: Ale w ogóle z czym do ludzi startujesz, ja jestem człowiekiem któremu 33KM stykają a miejscami to nawet za dużo, dlatego traktuj moją opinię jednostkowo :icon_razz: A ile kosztuje Cię eksploatacja takiego motorka? "Lejesz i jedziesz" czy może są wymagane jakieś "domowe" zabiegi? Lejesz i jedziesz, tylko są obowiązkowe przeglądy typu właśnie ten pierwszy i potem w okresie gwarancji w ASO i masz od biedy wydatki własne w stylu crashpad, siateczke na bagaż czy inne tankbag'i. Wypada tylko zainwestować w olej do łańcucha z takich czysto technicznych rzeczy i tyle. Gdybym musiał sprawdzać luzy zaworowe co 10 minut to bym się pochlastał :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 A ile kosztuje Cię eksploatacja takiego motorka? "Lejesz i jedziesz" czy może są wymagane jakieś "domowe" zabiegi? Leje i jeżdze! :crossy: Tak jak napisał shiningami obowiązkowe przeglądy no ale to raczej każdy z nas robi,przecież chodzi o nsze zdrowie i życie. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 "Dwiema osobami" jak już :wink: Nie drwij kolego, bo forma jest poprawna. Ale w ogóle z czym do ludzi startujesz, ja jestem człowiekiem któremu 33KM stykają a miejscami to nawet za dużo, dlatego traktuj moją opinię jednostkowo :icon_razz: Z czym ja startuję? Z czym Ty.... 250ccm.... :notworthy: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Chodziłem trochę po internecie i straszna bieda w temacie tuningu.... Szukałem konkretnie akcesoryjnych klamek i znalazłem tylko firmę PAZZO Racing która jest sądząc po jakości droga jak w morde strzelił. Kto tutaj zna jakieś firmy zajmujące się tego typu pierdołami jak klamki, zestawy podnóżków itp. ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Sorki za post pod postem ale... Zbliża mi się 6000KM :D Skończyły mi się już hamulce. Tył wytarty do zera a przód ma niewiele życia przed sobą. Czy ktoś z was robił już pierwszy przegląd albo wymiane hamulców ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Fajnie kolega jeździ, skoro hamulce do wymiany - tarcze i klocki? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Powiedziałem zbyt ogólnie no :) Chodzi o klocki, z tyłu jest zero a z przodu ostatni "milimetr". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Znowu będzie post pod postem no ale :) W warsztacie zostawiłem 1228zł Przegląd kosztował ok 550zł, prawy set 385zł do tego dwa komplety klocków hamulcowych. Dokładne ceny podam jak odbiorę fakturę za naprawę ( wpadłem na zamknięciu to już darowałem sobie, sprzedawca też człowiek i chciałby wrócić o ludzkiej porze do domu ) Teraz tylko układanie klocków i cacy lala :buttrock: Plastiki nadal uszkodzone ale to jakoś przeżyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Co to kolega robił, że plastiki zdarte? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi