Kati Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Gdyby była czarna to bym nie kupił. A ja mimo wszystko wybrałam Devil Black :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Kati kupiłaś Ninje? Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Czarna Torpeda :biggrin: zamieszka w moim garażu w przyszłym sezonie :crossy: w tym już nie zdąże na niej pojeździć bo wyjeżdżam na dłużej :banghead: Ale decyzja podjęta już na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Same kobiety śmigają Ninją :) Albo nazwą mnie pantoflażem albo Playboy'em :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Shiningami, zazdrościć Ci będą uroczego towarzystwa :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Na Kawasaki s...ptaki,ale czarna świadczy o dobrym guście użytkownika,gratulacje Kati :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) Jeżeli spotkacie w Toruniu zielona Ninje i czerwoną R6 to ja i mój osobisty nauczyciel. :icon_biggrin: Butterfly właśnie zauważyłam że poza Ninją mamy jeszcze coś wspólnego :crossy: :biggrin: czarna świadczy o dobrym guście użytkownika,gratulacje Kati :lalag: Wojtek dziękuję :smile: Znowu ktoś Cię nazwie lizusem... :biggrin: Edytowane 16 Września 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) I to wszystko,liczyłem na dołeczki :evil: Ach te edycje :bigrazz: Nie boję się :buttrock: Edytowane 16 Września 2009 przez wojtek-rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Dzisiaj odebrałem Kawasaki ! Jest REWELACYJNE ! :buttrock: Tutaj na stacji przed 180 Km powrotu do Wawy http://img24.imageshack.us/i/dsc01259n.jpg/ Jest Złe, jest Zielone i jest Moje :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Piękna, mała bestia :icon_biggrin: Zazdrość mnie zżera i nie mogę się doczekać swojej. Gratulacje :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 shiningami napisz jakie wrażenia ile pocisnąłeś? :biggrin: Butterfly właśnie zauważyłam że poza Ninją mamy jeszcze coś wspólnego :crossy: :biggrin: Kati czyżby ten sam nauczyciel? :bigrazz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Docierka jest to raz czy dwa razy 150 a potem już kask mi ściągało ( bo enduro z daszkiem :) ). Dobija mnie to, że okres docierania trwa 1600 KM. Conajmniej dwa tygodnie śmigania na 1/3 gwizdka... Ale lata się bardzo przyjemnie, wyprzedzanie to nie problem i nie zamula się na światłach. A najlepsze jest to, że po DT mam świadomość pełnej sprawności sprzęta i zero stresów jak coś śmierdzi spalenizną ale nie chce zapalić za pierwszym razem (a bo kill-switch czasami prztyknę). Ogólnie, rewelacja i POLECAM ! Następne moto to chyba też będzie Kawa choć ta mi się jeszcze długo długo nie znudzi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 A ile to cudeńko poleci maksymalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ktoś kiedyś pisał że poleciał 170km/h,ja osobiście leciałam 140km/h ale mój również w okresie docierania. :crossy: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Prędkościomierz jest wyskalowany do 200km/h, na jednym z testów (nie pamiętam dokładnie ale zdaje się, że motorcycle.com) poleciała 180km/h :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi