Marcin1sport Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Jednak się dowiedziałem, że Ninjy nie ma w całej Polsce, będzie dostępna dopiero w październiku. Czyli już po sezonie nie ma sensu kupywać, tylko w następnym roku, bo będzie już nowszy rocznik. No i chyba ten sezon bez moto, tylko z Simsonem :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 To sproboj jeszcze tak zapytac allegro:http://www.allegro.pl/search.php?string=ninja+250r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majeros Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Mam ten sam problem..Mieszkam w Poznaniu, a motor (w obojętnie jakim kolorze) jest niedostępny..Dealer mówił, że nie wiadomo czy będą w tym roku.. a w salonie "podobno" będą w październiku.. Szkoda :/ bo mała Ninja przypadła mi do gustu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorbi Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Mam ten sam problem..Mieszkam w Poznaniu, a motor (w obojętnie jakim kolorze) jest niedostępny..Dealer mówił, że nie wiadomo czy będą w tym roku.. a w salonie "podobno" będą w październiku.. Szkoda :/ bo mała Ninja przypadła mi do gustu.. no ja o tym wiem i wszyscy co dobrze zorientowanie w temacie to wiedzą, że tu allegro nic nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratman Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Sorbi napisz jak ciągnie na poszczególnych biegach do czerwonego... no powiedzmy do 4-ki, żebyś sie nie zabił gdzie na swiatłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM68 Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 4,26L / 100km :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 takie spalanie ?? to moja 600 tyle pali :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoskiT Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Aprilia RS 125 więcej koni co roku wymiana tłoka wole ninja 250R a nie badziewie 2 sowowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM68 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) 4,26L / 100km :bigrazz: Może dlatego, że zanim ruszę to sie rozgrzewa ok 10min ( ubieram się).Zobaczymy. Edytowane 18 Lipca 2008 przez TOM68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM68 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 200 ale PLN +6 pkt :biggrin: ( czyli 160 udokumentowane) :biggrin: ;) ;) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM68 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M770586 Ciekawe ? """"DOSTĘPNA NA MIEJSCU CZARNA !!!!!!!! """" Pytał Ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratman Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M770586 Ciekawe ? """"DOSTĘPNA NA MIEJSCU CZARNA !!!!!!!! """" Pytał Ktoś ?coś źle czytałeś - dostepna od 10.08 - ale kto pytał to już wie, że nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoskiT Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Mam pytanie do tych co maja 250R jaki moment obrotowy ma kawa gdy się jedzie na 6 biegu i ma się prędkość 100km ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM68 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Mam pytanie do tych co maja 250R jaki moment obrotowy ma kawa gdy się jedzie na 6 biegu i ma się prędkość 100km ?? Maksymalny moment obrotowy [Nm]21 / 8 500 7000obr= 100km/h na 6 biegu """""coś źle czytałeś - dostepna od 10.08 - ale kto pytał to już wie, że nie będzie\\"""" W dniu 22,07,2008 ogłoszenie brzmiało tak jak podałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włócznia Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Mam ten sam problem..Mieszkam w Poznaniu, a motor (w obojętnie jakim kolorze) jest niedostępny..Dealer mówił, że nie wiadomo czy będą w tym roku.. a w salonie "podobno" będą w październiku.. Szkoda :/ bo mała Ninja przypadła mi do gustu.. WitamMnie sie udalo zamowic jedna z czterech 250 R puszczonych na polske w chwile po tym jak miala swoja premiere na targach. Sprzet jak dla mnie jest rewelacyjny.Niestety musze cie zmartwic, z tego co mi wiadomo producent kawasaki nie spodziewal sie az tak duzego zainteresowania tym modelem.Z tego co mi wiadomo to nie ma co liczyc na to ze pojawi sie w tym sezonie i te informacje potwierdzaja dwa salony.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi