Sorbi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 jeżeli Kawasaki się nie wyrobi z produkcja a/i Yamaha nie puści nowej sportowej 250 to ja bym nie oczekiwał rewelacji. Dajcie ciekawą propozycje to wam moja sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM68 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) ...ciekawe jak będą się kształtowały ceny rocznych/dwuletnich sztuk- orientuje się ktoś jakie są przybliżone procentowe spadki na wartości? Patrząc po cenach sprowadzonych z USA rok 2006 to ok 10000-12000zł za 2 letnie, a jak będzie to sie okaże. "Dajcie ciekawą propozycje to wam moja sprzedam" Już ? :cool: Edytowane 18 Czerwca 2008 przez TOM68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorbi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Patrząc po cenach sprowadzonych z USA rok 2006 to ok 10000-12000zł za 2 letnie, a jak będzie to sie okaże. "Dajcie ciekawą propozycje to wam moja sprzedam" Już ? :eek: jak sie trafi okazja to czemu nie ja sobie poczekam na kolejną:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macej87 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jeśli postanowię ją kupić to też poczekam i tak planowałem kupno po sezonie :clap: a to ona w US i A była przed 2 laty? Ja myślałem że jest to nowość 2008 u nich jak i u nas :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorbi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jeśli postanowię ją kupić to też poczekam i tak planowałem kupno po sezonie :clap: a to ona w US i A była przed 2 laty? Ja myślałem że jest to nowość 2008 u nich jak i u nas :icon_mrgreen: bo 2008 jest nowością. Roczniki do 2007 mają stare łowiewki, takie z poprzedniej epoki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 A zegary jakie mają? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macej87 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Wydaję mi się, że właśnie zegary pochodzą z poprzedniej wersji i nie zostały poddane żadnym zmianom...Znalazłem tą poprzednią na alledrogo za bardzo przyzwoite pienądzę... Ale faktycznie design już nie porywa i bardziej odpowiada GPZ... A szczerze przyznam, że z Ninją poprzedniej genracji nie spotkałem się na naszych drogach, może to trochę wina odmiennej nomenklatury tu i za oceanem, bo słyszałem, że tam nawet poczciwy GPZ 500S nazywał się 500R Ninja - ale nie wiem tego w 100% i może ta poprzednia 250R to coś jak ZZR250? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojiro Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 jak sie trafi okazja to czemu nie ja sobie poczekam na kolejną:) Czyli jednak, tak szczerze, nie jestes w stu procentach usatysfakcjonowany? No bo jesli bez gadania jestes gotow wytrzymac bez moto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1sport Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 jak sie trafi okazja to czemu nie ja sobie poczekam na kolejną:buttrock:No właśnie, coś ci w nim nie pasuje, że mógłbyś go sprzedać :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorbi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 kasa kasa kasa kasa kasa jak dostane +20 tyś to sprzedaje od reki:) kupie drugą, a i będę miał kase na kombi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1sport Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 kasa kasa kasa kasa kasa jak dostane +20 tyś to sprzedaje od reki:) kupie drugą, a i będę miał kase na kombi:)Aha, to tak. Chytry gość z ciebie ;) . Ja to jednak wolę poczekać i kupić za 15 tys. Kombi też będę musiał sobie kupić. Jazda bez kombi to igranie ze śmiercią :icon_eek: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi00r3k Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Oczywiście bez kombi nie polecałbym nawet przez ulice przechodzić, a przy 100 km/h i dzwonie w drzewo to z tego twojego kombi nic nie zostaje. Co do motoru, fajna maszyna jak na 250ccm ale niestety mało dostępna i droga. Edytowane 19 Czerwca 2008 przez Pi00r3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Wydaję mi się, że właśnie zegary pochodzą z poprzedniej wersji i nie zostały poddane żadnym zmianom...Znalazłem tą poprzednią na alledrogo za bardzo przyzwoite pienądzę... Ale faktycznie design już nie porywa i bardziej odpowiada GPZ... A szczerze przyznam, że z Ninją poprzedniej genracji nie spotkałem się na naszych drogach, może to trochę wina odmiennej nomenklatury tu i za oceanem, bo słyszałem, że tam nawet poczciwy GPZ 500S nazywał się 500R Ninja - ale nie wiem tego w 100% i może ta poprzednia 250R to coś jak ZZR250? Omawiana tutaj ninja 250r to nowosc na 2008 rok.A za oceanem byla caly czas ninja 250 ale to byl moto wygladem niemal identyczny z europejska gpz 500s ale posiadalo mniejszy silnik.A gpz 500s w ameryce jest sprzedawane chyba do dzis pod nazwa ninja 500.Rozne rynki rozne potrzeby i czesto rozne nazwy na to samo moto :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM68 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Omawiana tutaj ninja 250r to nowosc na 2008 rok.A za oceanem byla caly czas ninja 250 model 2007 i 2008 Jak patrze na Youtube to wcale ludzie nie zwracają uwagi na docieranie ( na licznikach widać poniżej 1000mil),a za rok lub dwa będą z np. USA okazje nie śmigane :icon_rolleyes: Edytowane 19 Czerwca 2008 przez TOM68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1sport Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 model 2007 i 2008 Jak patrze na Youtube to wcale ludzie nie zwracają uwagi na docieranie ( na licznikach widać poniżej 1000mil).Nie zwracają uwagi na docieranie to ich strata. Jak skrócą przez to żywotność silnika lub pogorszą osiągi to będą mieli pretensje do siebie. O motocykl trzeba dbać. Ja jestem za docieraniem zgodnie z zaleceniami instrukcji.A może u nich inaczej w instukcji piszą ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi