Swirus Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczow!! Chcialem sie z wami podzielc swoim bananem na ustach ;)), gdyz wczoraj zdalem prawko kategori A i B za 1 razem w Lublinie ;) . Jestem zaj****** podniecony ale pewnie na was to nie dziala ;D , a w dodatku tydzien temu zakupilem sobie yamahe fzr 600 wiec dlugo w garazu nie postoji ;)) :icon_twisted: . Jak ktos gdzies za 2 tyg. bedzie chcial polatac w okolicach Lublina to jestem chetny ;] (mieszkam w Kraśniku) PozdRO Edytowane 15 Maja 2008 przez Swirus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqruku Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 No to gratulacje i szerokości ;) Ale niech ci soda do głowy nie uderzy :icon_twisted: Wyluzuj trochę i powoli nawijaj te kilometry, wiesz jak to jest na początku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malenstwo Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 No to gratulacje i szerokości :lapad: Ale niech ci soda do głowy nie uderzy :D Wyluzuj trochę i powoli nawijaj te kilometry, wiesz jak to jest na początku :lapad: :bigrazz: brawoooooo gratulacje;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 gratki ! bez =awaryjnej i piecznej jazdy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Jak to na nas tonie działa??? Zazdroszczę Ci jak cholera!!! Ja mam termin na 17.07 a moja VT700 czek na mnie już od października w garazu :biggrin:GRATULUJĘ :buttrock: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virago_78 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Brawo, brawo :biggrin: :D :crossy: i gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Kolego, gratuluję! Napisz proszę coś więcej o tym jak się zdaje egzamin w WORDzie w Lublinie, bo mnie ta przyjemność czeka 19.06. Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 gratulacje!Znam to uczucie doskonale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 GratulacjeJa też dziś zdałem, za pierwszym razem Kat A do zobaczonka na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 hehe, ja dopiero w wakacje moge się zapisać, ale moto nie odpoczywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi