bozztom Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 Hej, mam pytanko gdzie i za ile mozna kupic lakier tzw "kameleon" nigdzie nie moge znalesc info na jego temat... Pozdrawiam! wesolych swiat i szczesliwego nowego roku wszystkim forumowiczą :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 Bo Wy są konserwatyści, do tego zatwardziali ( to od zatwardzenia ) tylko taka młodzież jak jak ja potrafi docenić zmiany. Bez zmian jest nuuuuuuuuuuuuudno. ZbychoXJR1300 www.jim.siedlce.pl No i są zmiany :D :D zamiast w temacie świat motocylki post wylądował, no tu, tutaj.Sam tego chciałem :D zmian :x Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 1 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 Bo Wy są konserwatyści, do tego zatwardziali ( to od zatwardzenia ) tylko taka młodzież jak jak ja potrafi docenić zmiany. Bez zmian jest nuuuuuuuuuuuuudno. Zbycho XJR1300 No i są zmiany zamiast w temacie świat motocylki post wylądował, no tu, tutaj. Sam tego chciałem zmian ZbychoPost bardzo na temat - GRATULUJĘ :mrgreen: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi