bless8 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Witam. Mam simsona i chciałbym go zarejestrować, ale problem w tym że nie ma do niego żadnych papierów (dowodu ani niczego) i mam pytanie czy da się go jakoś zarejestrować?? Pytałem się kilku kumpli i mówią, że raczej nie. Proszę o pomoc.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 koledzy dobrze mówią - nie da się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seb1993a Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 nie da się chyba że skołujesz sobie jakies papiery od takiego samego simsona i przebijesz numery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 No jasne, bo to tak w zgodzie z naturą ;) Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Witam. Mam simsona i chciałbym go zarejestrować, ale problem w tym że nie ma do niego żadnych papierów (dowodu ani niczego) i mam pytanie czy da się go jakoś zarejestrować? tak, pod warunkiem ustalenia właściciela i uzyskania wtórnika dowodu rejestracyjnego. innej możliwości AFAIK nie ma nie da się chyba że (...) szczeniackie porady z cyklu "jak łamać prawo" zachowaj sobie dla siebie - tutaj ich nie tolerujemy ;) jsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seb1993a Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 no chyba że kupić jakiegoś trupa żeby miał papier i z dwóch zrobić jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Nie da się i skończmy na tym dyskusję w temacie, bo zmierza w niezdrowym kierunku. Zamykam. Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi