motogrzech Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Wiatm wszystkich:) Kupilem wlasnie yamahe wr 400 2000r. Chcialem sie dowiedziec jaki najlepiej lac do ramy (do mieszanki) olej. i jaki tez najlepszy by byl do silmika?? Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Do jakiej mieszanki! poszukaj na forum jest kilka tematów.W ramie jest przecież silnikowy olej (chyba 1,6 litra).Dobry jest motul 10W40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 (edytowane) Oooo "mistrzu" jak chcesz lać mieszanke to rispekt. Nie wiesz chyba co kupiłeś... uważaj żebyś się nie połamał ;] Edytowane 13 Maja 2008 przez Mr.Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motogrzech Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 A no to dzieki:0 bo ja kupywalem go za granica i koles cos tam mowil o dwoch olejch i ja tak pomyslalem ale chyba go zle zrozumialem hehheh ok dzieki A Z CASTROLA off road 10w40?? czy lepiej racing 10W50?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 To skoro już wiesz, że masz jeden olej to lepiej wybierz syntetyk - 10W50. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motogrzech Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 witam jeszcze jedno od tego co kupywalem motor dal mi butelke po oleju 20w 50 czy taki kupic i dolac czy lepiej wymienic go na 10w 50np. bo czytalem ze 20 w w zimie moze byc kiepski i u nas az tak goraco niema na niego. a ksiazki pisza ze do wr 400 10w 40 wiec jaki lac????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 taki jak pisze w ksiazce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Zalej Castrola R4 10W50 Power Racing zmień filtr i ciesz sie jazdą a nie filozofuj ... Ja leje do swojej YZ taki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi