Petereq Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam.Tak jak w temacie potrzebuje informacji tj danych technicznych Urala m-63 z 1986r .Potrzebne mi sa wszystkie dane potrzebne do zarejestrowania czyli chyba: masa , pojemnosc , moc , dopuszczalna ladownosc itd itp.Powiem szczerze ze informacje dla znajomego wiec nie wglebialem sie zbytnio w temat. Jesli ktos ma zarejestrowany taki motocykl to prosilbym o pomoc.Sprawa napięta jak baranie jaja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 no dobrze, dobrze, podaje za "CMR" Dmowski-Winiarski-dane dla zaprzeguMasa w stanie suchym-320kgpojemnosc skokowa-649cmmoc max.20,6kWdopuszczalna ładownosc-575kgliczba cylindrów-2spalanie-do dnaawaryjnosc-tragicznaczesci zamienne-tragediacos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petereq Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Dzieki za odpowiedz , jak uda sie zarejestrowac to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Co sie ma nie udac, ja juz jestem na wylocie a ty nnie dasz rady?Znaczy szef! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Dzieki za odpowiedz , jak uda sie zarejestrowac to dam znac Nie tak szybko potrzeba wszystkie dane nawet wysokość rozstaw osi itp. Granat a jak pojedziesz bez rej.??????chwalcie łaki umajone.U mnie smutek wielki nie pali syf na jeden gar. chyba go potnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIETO Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Nie ma Urala M-63 z 1986r. Ten model był produkowany do końca 1974r. Tak więc masz jakiegoś składaka albo papiery od innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Nie ma Urala M-63 z 1986r. prawda. m-63 dosyc dlugo produkowano, bo od 1963 do 1680 (wieto- ja mam takie info- jak bede pisala material na strone, to pogrzebie za tym dokladniej..) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIETO Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 prawda. m-63 dosyc dlugo produkowano, bo od 1963 do 1680 (wieto- ja mam takie info- jak bede pisala material na strone, to pogrzebie za tym dokladniej..) GoskaOd 1975r. produkowali już M-67, a w latach bodjaże od 1972 do 1975 to była przejściówka nazywana m-66 różniąca sie tym, że dodano filtr oleju, zaczęto stosować tylne lamy takie jak w k-750, bo w m-63 były jeszcze takie jak w m-ce. Natomiast od 1975 M-67 to już inny motocykl począwszy od drabiniastej ramy, alternatorze lamp itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi