Gutek VT1100 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 (edytowane) http://www.orzel-zary.com/ pozdrawiam i zapraszam... oj będzie się działo... Edytowane 11 Maja 2008 przez Gutek VT1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelP Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 http://www.orzel-zary.com/ pozdrawiam i zapraszam... oj będzie się działo... Będziemy na 100% :-)PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Coż... obecnośc obowiązkowa! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek_sz Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Oj będe :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinga Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 kurde -nic tylko :banghead: cały rok czekałam na ten Zlot i przez to ,że robię własny w Rudzie Śląskiej -nie będę :banghead: ale sercem jestem z Wami i tym co nie byli a są z okolic Żar -gorąco polecam ( kurde chyba jako pierwsza w historii Zlotów -robie coś takiego ,że jako organizatorka Zlotu zapraszam w imieniu "konkurencyjnego" -ale wierzcie mi on są naprawdę wspaniali i naprawdę boleję nad tym ,że mój Zlot i ich się zbiegły :banghead: Nic -trza czekać na następny rok i prosić tylko Prezydenta "Orła Białego" aby miał litość i zorganizował następny w takim terminie aby znowu się nie zbiegły ;) Jedźcie bo warto - nie zapomniane przeżycia - super rodzinna atmosfera i chociaż jest to ode mnie naprawdę daleko -to choćbym miała pokonać trzy razy trasę do nich -zrobię to -tylko właśnie oby w korzystnym dla mnie terminie ;) spoko- odpuszczam wszystkim z Waszych okolic dla Was- i chociaż teraz już jest aż pięć Zlotów w tym samym terminie co nasze- to wierzę ,że starczy motomaniaków na te pięć Zlotów :wink: Wielki szacun dla Was i wszystkich Organizatorów wszelakich Imprez - nie tylko motocyklowych :crossy: no i motocyklowe pozdro dla wszystkich motomaniaków :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konus0 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witam!Moglibyście jakoś opisać a które to Żary chodzi? Bo tak ogólnie to jest dosyć dużo Żarów.Może podajcie województwo i jakieś miasto obok tych Żarów?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek_sz Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Żary - Lubuskie, niedaleko Żagania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek VT1100 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 witam Żary w województwie Lubuskiem, koło Zielonej Góry. Zapraszamy szczerze, doszło kilka atrakcji do planu zlotu, zespół Zdrowa Woda, profesjonalny pokaz fajerwerków i inne drobne atrakcje. A to wszystko dla Motocyklistów którzy zaszczycą nas swoją obecnością. Poniżej dokładny plan zlotu: PiątekRozpoczęcie zlotu17.00-19.00 Koncert zespołów ŻDK- KING NOTHING, KABRAXIS, BEER THEATER19.00 Oficjalne otwarcie19.00-20.30 Koncert zespołu JAAD20.30-21.00 Konkurs23.00-01.00 Koncert zespołu FLORYDA01.00-... Zabawa tanecznaSobota11.00-13.00 Konkursy13.00-15.00 Parada motocyklowa po mieście Żary15.00-17.00 Konkursy17.00-19.00 Koncert zespołu GARNIZON 5119.30-21.30 Koncert zespołu ZDROWA WODANAGRODY21.30-23.30 Koncert zespołu REMOVAL MASCHINEPOKAZ ZIMYCH OGNI23.30 EROTIC SHOW24.00-... Koncert zespołu HOT CAFE9zabawa taneczna) ZAPRASZAMY... impreza będzie przednia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi