dydur Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Strona już działa. Zmienił się administrator.Powstało też forum Sieradzkiej Grupy Motocyklowej. http://www.grupamotosieradz.fora.pl Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Panowie, powiedzcie mi pi razy drzwi jak wygląda rozpiętość cenowa pokoi/mieszkanek w Sieradzu? Mieszkania w pobliżu jakiś uczelni, szkół jeśli takowe istnieją też wchodzą w grę. Możliwe że mógłbym pracować na 2 etaty i szukam sypialni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon7112 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Chcesz kupić, czy wynająć? Jeśli chodzi o wynajem, to wydaje mi się że ceny atrakcyjne. Mam kilku znajomych którzy mieszkają na wynajmie, to mogę popytać.Jaki metraż by cię ineresował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Wynająć na jakiś czas. Metraż? Najmniejszy, ważniejsze żeby stan był dobry/bardzo dobry. Lubię czyste, proste wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutek65 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) W niedzielę w Sieradzu: Wypadki motocyklistów. "Chemy temu zapobiec" - www.nasze.fm - regionalny portal informacyjny Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez tutek65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Powitać wszystkich z sieradzkiego ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi