ArnolD84 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Ja tez pierwszą jazde mam już za sobą, wczoraj nakrecilem jakies pierwsze 50 km w tym sezonie, niewiele to może ale jak na luty to chyba ujdzie :P zimna tak czuć może nie bylo, choć w jakas dalsza trase w taka pogode to wybrac sie nie za bardzo mozna, no ale dopiero marzec idzie wiec wszystko przed nami :D a na drodze fakt, trzeba uwazac, duzo zalegającego piachu duzo nowych dziur miejscami mokro, a mało tego jeszcze na starej łysawej gumie jeźdze to w ogóle kosmos ;) ale na dniach bede wymieniał , pogoda mam nadzieje zrobi sie lepsza , bedzie coraz cieplej i w koncu mozna bedzie polatać konkretniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Tez ze dwie maszyny w Sieradzu widzialem i po Łodzi juz tez zaczynaja wygladac pierwsze motocykle ;] Niestety prognozy narazie mamy zimowe, wiec i tak motocykle bedzie trzeba jeszcze odstawic na którys tydzien ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 A ja przed zimą zakupiłem yamahe xt 600 do remontu,wiec przez ten martwy okres miałem zajęcie.To po pierwsze,a po drugie jeszcze na mojego gsxr-a uważam nie pora.Tak więc uskuteczniam teraz off road.Okazało się,że jest to wspaniały kompromis bo w terenie nie zmarzniesz!!!,a i pojeździć idzie i to zajefajna frajda po tym pośniegowym błoćku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SylwoB Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Panowie widzę, że jest nas tutaj więcej z regionu sieradzkiego. Zapraszam na powstałe forum sieradzkiemotocykle.pl gdzie zgromadzimy się w większej ilości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 I znowu zima :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydur Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 (edytowane) Załamałem się jak widziałem w nocy jak sypnęło...a takie wspaniałe miałem plany na ten weekend...a tu nic z tego... Edytowane 6 Marca 2010 przez dydur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcos Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Miejmy nadzieje że szybko się ociepli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydur Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Hej Podobno już nie długo ma przyjść wiosna... Może byśmy się umówili na pierwszy dzień wiosny i wybrali się gdzieś, choć na jakiś mały wypad? (o ile pogoda dopisze...) Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcos Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Pewnie, czemu nie, właśnie odpaliłem sprzęta po 5 miesiącach, myślę że w następny weekend wreście wyjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Póki co na szybki asfalt zawcześnie,więc gdyby ktos chciał zapraszam do mnie nad jeziorsko na off road zajefajna zabawa i pojeździć u mnie jest gdzie.Zapraszam znam ten teren od można powiedzieć urodzenia i to od strony motocykla.kilkanascie kilometrów piaszczystego nabrzeża nad zbiornikiem(dopóki nie spietrzą wody)ogólnie czad!!!Powiem szczerze że endurakiem odnajduję prawdziwą frajdę bo na mojego gixa tak naprawdę to u nas nie ma dróg by go w pełni wykorzystać,a trzeba sie ograniczać bo dziura na dziurze i wąsko...każdy wie jak jest.Ale mimo wszystko nie oddam go za nic.. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcos Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Wreszcie sezon rozpoczęty. Wie ktoś z was gdzie można dorobić kluczyk z imobilajzerem w sieradzu lub okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydur Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Hej Ja też dziś troszkę pośmigałem. Nie mogłem się powstrzymać, jak zobaczyłem jaka jest pogoda. Kluczyk możesz dorobić w "Bartku" z immobilizerem też. Gościu ma maszynkę i kopiuje kod ze starego kluczyka do nowego. Kosztuje to parę zł. ale chyba warto mieć zapas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArnolD84 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Pare zl za kluczyk z immobilizerem ?? ja zawsze przekonany byłem że to pare zl to jest któraś stówka :P jak byś w bartku dorabiał to daj cynk ile Cię skasowal za taki kluczyk bo też myslałem o tym żeby miec "zapas" pod ręką :) pozdro koledzy ! a pogoda fakt coraz lepsza, wekend sie zapowiada calkiem ciekawy a mnie akurat nie ma kurde, a tak korci żeby polatac, ale w sumie nie ma tego złego, wiosna się dopiero zaczyna więc mam nadzieje ze będzie już teraz tylko lepiej :crossy: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 gdyby ktos chciał zapraszam do mnie nad jeziorsko na off road zajefajna zabawa i pojeździć u mnie jest gdzie no podobno nad jeziorskiem są fajne tereny do offroadu ale dla mnie trochę za daleko chociaż może latem sie wyskoczy :D W Łasku jest super miejscówka do latania za lotosem koło torów nawet zawody tam sie odbywają :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydur Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 (edytowane) To parę zł. miało być w cudzysłowie...a dorobienie kluczyka z immobilizerem kosztuje 120-140 zł. Edytowane 19 Marca 2010 przez dydur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi