marcin880 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 dzieki Koledzy;] takze mozna powiedziec ze jestem pewny ze kupie to moto chociaz chciałbym posiedziec jezcze na warriorze bo tez mi sie podoba. dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paa62 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 dzieki Koledzy;] takze mozna powiedziec ze jestem pewny ze kupie to moto chociaz chciałbym posiedziec jezcze na warriorze bo tez mi sie podoba. dzieki za pomoc :crossy: posiedź, posiedź - znam odpowiedź :crossy: Cytuj JEEEEEEEEEEEEEEEEECHAĆ !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin880 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 paa62 jaka wg Ciebie jest odp?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paa62 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 paa62 jaka wg Ciebie jest odp?? 125 + skóra+plecaczek+bagaże, namioty i inne duperele nie robia wrażenia :biggrin: Cytuj JEEEEEEEEEEEEEEEEECHAĆ !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marnypopi$ Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 paa62 jaka wg Ciebie jest odp?? ja znam odpowiedź JA JA znam - chcecie wiedzieć Warrior srorrior - VTX GÓRĄ - nawet nie ma głupiego rymu do VTX Cytuj Rozwiązanie głodu i bezrobocia ....? Niech głodni zjedzą bezrobotnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin880 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 no to postanwione biore VTX-a:P pyt dla uzytkownikow: jak sie jezdzi takim olbrzymem?? ja w zeszłym zezonie jezdzilem vt 1100 c2 sabre i domyslam sie ze vt jest duzo mniejsza od VTX. mysle ze sobie poradze. Dla mnie główne + tego moto to: 1. WTRYSK boska sprawa ile ja sie uzerałem z gaznikiem w popprzednim moto 2. jego Wielkosc :P 3. pojemnosc 4. HAMULCE słyszalem ze sa zaje...iste 5. zapas mocy i ten moment obrotowy;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marnypopi$ Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 no to postanwione biore VTX-a:P pyt dla uzytkownikow: jak sie jezdzi takim olbrzymem?? ja w zeszłym zezonie jezdzilem vt 1100 c2 sabre i domyslam sie ze vt jest duzo mniejsza od VTX. mysle ze sobie poradze. Dla mnie główne + tego moto to: 1. WTRYSK boska sprawa ile ja sie uzerałem z gaznikiem w popprzednim moto 2. jego Wielkosc :P 3. pojemnosc 4. HAMULCE słyszalem ze sa zaje...iste 5. zapas mocy i ten moment obrotowy;D Zobaczysz jak gada na tych wydechach to usiądziesz z wrażenia - będziesz siedział Ty i wszyscy Twoi sąsiedzi - ty z wrażenia a oni z załamania Cytuj Rozwiązanie głodu i bezrobocia ....? Niech głodni zjedzą bezrobotnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrev66 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 VTX 1800 jest dla dużych chłopców takich jak ty ale też i dla mniejszych chłopców jak ja ( 176 cm ) i dla dziewczyn takich jak Grażyna. Na pewno się będziesz dobrze czuł bo motor jest wielki. Nie wiele masz takich dużych motorów. Suzuki VZR - ładny wygląd ale za dużo plastiku, Honda GoldWing - prawie jak auto - rzecz gustu, VTX 1800 , Yamaha Warrior,HD Elektra, Kawasaki VN1500 itp - te motory są porównywalne w wielkościach i osiągach. Jak ciągnie cię do VTX to kupuj a będziesz zadowolony - jest zajebista frajda z jazdy i nietuzinkowy wygląd. Andrev66 jest wielkim facetem może on się wypowie jak mu się jeździ. Apropo Twojego ( no jeszcze nie Twojego ) motoru to fajny motong w dobrej cenie - sam wydeh V&H to wydatek 2000 klocków - także warto go łyknąć. Jak wydech Ci się nie podoba to możemy się zamienić :_))))))) No i Andrev sie wypowiada;przy moich 187cm i 130kg nie ma najmniejszego problemu w ujeżdżaniu Vtx-a a prezentuje sie na swym motorku jak jakaś gwiazda filmowa.Małym problemem była kanapa ale powędrowała do przeróbki więc nowy sezon będzie znacznie wygodniejszy dla mej wspaniałej pupci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Popi Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 ja znam odpowiedź JA JA znam - chcecie wiedzieć Warrior srorrior - VTX GÓRĄ - nawet nie ma głupiego rymu do VTX ha ha ha.. ..ale wiecej juz tak nie mow ......wiem gdzie mieszkasz :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi