Skocz do zawartości

Warrior a VTX porównanie

LukaszXVS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

dzieki Koledzy;]

takze mozna powiedziec ze jestem pewny ze kupie to moto chociaz chciałbym posiedziec jezcze na warriorze bo tez mi sie podoba.

dzieki za pomoc

:crossy: posiedź, posiedź - znam odpowiedź :crossy:

JEEEEEEEEEEEEEEEEECHAĆ !!

paa62 jaka wg Ciebie jest odp??

ja znam odpowiedź JA JA znam - chcecie wiedzieć

Warrior srorrior - VTX GÓRĄ - nawet nie ma głupiego rymu do VTX

Rozwiązanie głodu i bezrobocia ....?

Niech głodni zjedzą bezrobotnych

no to postanwione biore VTX-a:P

pyt dla uzytkownikow:

jak sie jezdzi takim olbrzymem?? ja w zeszłym zezonie jezdzilem vt 1100 c2 sabre i domyslam sie ze vt jest duzo mniejsza od VTX. mysle ze sobie poradze. Dla mnie główne + tego moto to:

1. WTRYSK boska sprawa ile ja sie uzerałem z gaznikiem w popprzednim moto

2. jego Wielkosc :P

3. pojemnosc

4. HAMULCE słyszalem ze sa zaje...iste

5. zapas mocy i ten moment obrotowy;D

no to postanwione biore VTX-a:P

pyt dla uzytkownikow:

jak sie jezdzi takim olbrzymem?? ja w zeszłym zezonie jezdzilem vt 1100 c2 sabre i domyslam sie ze vt jest duzo mniejsza od VTX. mysle ze sobie poradze. Dla mnie główne + tego moto to:

1. WTRYSK boska sprawa ile ja sie uzerałem z gaznikiem w popprzednim moto

2. jego Wielkosc :P

3. pojemnosc

4. HAMULCE słyszalem ze sa zaje...iste

5. zapas mocy i ten moment obrotowy;D

Zobaczysz jak gada na tych wydechach to usiądziesz z wrażenia - będziesz siedział Ty i wszyscy Twoi sąsiedzi - ty z wrażenia a oni z załamania

Rozwiązanie głodu i bezrobocia ....?

Niech głodni zjedzą bezrobotnych

VTX 1800 jest dla dużych chłopców takich jak ty ale też i dla mniejszych chłopców jak ja ( 176 cm ) i dla dziewczyn takich jak Grażyna. Na pewno się będziesz dobrze czuł bo motor jest wielki. Nie wiele masz takich dużych motorów. Suzuki VZR - ładny wygląd ale za dużo plastiku, Honda GoldWing - prawie jak auto - rzecz gustu, VTX 1800 , Yamaha Warrior,HD Elektra, Kawasaki VN1500 itp - te motory są porównywalne w wielkościach i osiągach. Jak ciągnie cię do VTX to kupuj a będziesz zadowolony - jest zajebista frajda z jazdy i nietuzinkowy wygląd. Andrev66 jest wielkim facetem może on się wypowie jak mu się jeździ.

Apropo Twojego ( no jeszcze nie Twojego ) motoru to fajny motong w dobrej cenie - sam wydeh V&H to wydatek 2000 klocków - także warto go łyknąć. Jak wydech Ci się nie podoba to możemy się zamienić :_)))))))

No i Andrev sie wypowiada;przy moich 187cm i 130kg nie ma najmniejszego problemu w ujeżdżaniu Vtx-a a prezentuje sie na swym motorku jak jakaś gwiazda filmowa.Małym problemem była kanapa ale powędrowała do przeróbki więc nowy sezon będzie znacznie wygodniejszy dla mej wspaniałej pupci.

• 2 tygodnie później...