t 2 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 hey bedziemy na 2 moto, wczoraj wróciliśmy z Słupska z intruzem 1400 " ps. doczytalem troche o tym burnoutparty no i tam jest wjazd platny:WJAZD 25 ZŁ Kierowca i motocykl i 20 ZŁ pasażerW CENIE 3 DNI MEGA IMPREZY, POSIŁEK, ZNACZEK trzeba sie zastanowi czy ma sens tam jechac tylko polampic- bo wchodzic raczej nei bedziemy. " Moze lepiej zrobic sobie jakas rundke po Opolu i okolicach na 2oo? " also , byłem w zeszłym roku i wejscie pieszo na teren Aanpolu kosztuje 5 pln - tego na stronie nie pisze ale tak jest, wiec w sumie można wejść zobaczyć - spoko ośrodek, a i tak burnout odbywa się na drodze przed bramą bo tam jest asfalt i prosta a tj. to czego za bramą brakuje - no i nie trzaba płacić... a line możemy wykorzystać by im ta brama wytargać, tyle moto to damy rade :icon_biggrin: myśle że możemy sie karnąć choćby i po to by jak najwiecej km w grupie przejechać ... jeżeli chodzi o napoje chłodzące :biggrin: to myśle że gdzieś tam o jakiś market zachaczymy - jedzie ktoś puszką ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Cześć, długo się nie odzywałem ...bebok ze mnie! Tak jak ktoś pisał mimo iż egzamin mam o 15 a obronę w czwartek to niestety nie będzie nas w Gliwicach o 14:30 :biggrin: .............................................................................................................................. dojedziemy później, nie pozwolę Wam wodować tej łódki bez nas i będziecie musieli oglądać moją niewykształconą morde :biggrin: Więc Ynciol x2 (o ile się grono zgodzi x4) P.S. - Złoty nie jedzie napewno, ale czy dwa Zjeby z Rybnika (Mylu i Adolf) mogą zabrać się ze mną...oczywiście dojedziemy poźniej, tradycyjnie...(Draco jedziemy oczywiście skrótami reflektujesz?) Niech ktoś weźnie ciupaske! Do jaaaaaapy! Edytowane 20 Czerwca 2008 przez Ynciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 bic jak w dym- wszyscy welcome byle nie homo, nawiedzeni i sluchacze radia zryja :biggrin: kasy nie trzeba wplacac- na miejscu sie policzymy- lozek co prawda powinnismy miec okolo 20 wiec sie zmiescimy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Yo! Pierwszy sie melduje! :P Ale byla zajefajna biba :D. Kiedy edycja trzecia? ;) Foty zarzucac, a Ty Baniak filma majstruj :P. A jak masz moze palenie lacza i mozesz "wyciac" i mi podeslac, to dam Ci buzi :P ;). Dzieki za mega impreze!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roksi Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 hej :P No i po wszystkiemu ;) Fajna impreza tylko łódka nie zwodowana(te zwodowane nie przez nas się nie liczą ;) ), tak więc konieczna trzecia edycja :P pozdrawiam wszystkich :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiol Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 witam, melduje się ;) pięknie było, panna młoda porwana tym razem przez Ciasnego Baniaka (Baniak tak trzymać :D )5 flaszek opustoszonych ... ognicho paliło sie całą noc ... ale co najważniejsze to że ekipa dopisała !! :P juz nie umie sie doczekać tego filmu i fotek i oczywiście Turawy edycja 3 Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 http://mati19.boo.pl/TurawaZjebPartyII.zip :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) melduje sie wraz z Aliną :biggrin: impreza pierwsza klasa !! ekipa jak zwykle nie zawiodła ! :biggrin: czekamy na fotki oraz trzecią edycje !!!! :buttrock: pozdro. Baham & Alina :crossy: Edytowane 22 Czerwca 2008 przez bahama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 mi dopiero teraz kapa zeszla i organizm przyjmuje pierwsze skladniki odzywcze- wczesniej tylko wyrzucal :biggrin: na nastepnej turawie juz nie polewam :buttrock: dzieki za towarzycho- bylo :biggrin: pzdr Tuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Ja również sie melduję, w jednym kawałku. Co edycja jest lepiej. :buttrock: Filmik juz oglądałem - wyszło pieknie - jest sporo materiału, bedzie z czego zmontować... Postaram sie w ciągu kilku dni cos wrzucić.ZBychu- palenie wyszło- prawie całe, mogłeś dać znać ze bedziesz te pentagramy rysował na betonie, to bym złapał wszystko. Fotel nie dał rady, wiec następnym razem wyciągnę łóżko piętrowe. Panna młoda tez udana :crossy: Ogólnie, pojeździłem na różnych sprzętach (poza GS -ą), opiłem na piwa, przewiozłem Panne młodą, zobaczyłem pościg policyjny :rolleyes:, zjadłem śląską bez plazmy, o 1:30 ze Zbychem pojechaliśmy pojeździć po szuwarach i plaży :biggrin: poszarpałem fotel, Jestem na TAK. :biggrin: Kolejna edycja też najlepiej jak bedzie jeszcze ciepło, i jasno- może wrzesień :rolleyes: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 cze, pisze dziś bo wczoraj przespałem cały dzien ... było spoko - przetestowałem połowe maszyn, na żadnej sie nie wyje*ałem ale za to na każdej paliłem gume :flesje: gdyby nie panowie tajniacy to pewnie dalej bym inne próbował - dobrze ze sie skończyło tak a nie inaczej ... czekamy na foto i wideo relacje ... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 No żeby nie było my tez dojechaliśmy:) :D Jak wróciliśmy spotkaliśmy Browara, był w Gliwicach i całą drogę nas ścigał hehe a nawet wyprzedził i spotkaliśmy go dopiero w Rybniku :banghead:Zlocik pierwsza klasa jak każdy w Turawie (aż dwa hehe), fotel też spoko pomysł ale jeszcze lepszy na piętrowe łóżko (wszyscy się przejedziemy) :), można pomyśleć o innych konkursach i atrakcjach a kto najwolniej przejechał odcinek pod domkami? Nio to teraz wspominajki fotofilmowe :banghead: czekamy na nie i kolejną edycję :P P.S. Tylko ja nie mogę ściągnąć fotek od zimmera? jakiś błąd czy coś :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 a kto najwolniej przejechał odcinek pod domkami? Nio to teraz wspominajki fotofilmowe :flesje: czekamy na nie i kolejną edycję :)P.S. Tylko ja nie mogę ściągnąć fotek od zimmera? jakiś błąd czy coś :flesje: zimmer ma jakiś błąd a co do konkursu to tylko pare os wzieło uczestnictwo, zmierzone czasy to : zbychu 28,6zimmer 37,9ciasny baniak 38,5baham w 3 próbie 43,6 - winner były jeszcze chyba z 2 osoby ale nie zostały spisane - dyskwalifikacja :buttrock: następnym razem jakiekolwiek konkursy trzeba robić jak wszyscy są jeszcze w miare trzeźwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Czolem! No, wygralem, moj czas jest najkrotszy :crossy:.Zaraz si wezme za wysylanie fotek na rapida. Ale tego qfa 200mb z filmami :banghead:. Pzdr Dopisane:Moje foty:http://rapidshare.com/files/124490620/moje.zip.htmlSsac :D Edytowane 23 Czerwca 2008 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Obiecany film wrzuciłem na serwer, nie było czasu na obróbkę, wiec jest jak jest. Wrzucę jeszcze jeden filmik bonusowy- ale to za kilka dni.A narazie mozna zassać tu ( 72MB) www.ral.pgr.clubnet.pl/turawa.avi miłej lektury. ps.: jakby ktoś chciał w lepszej rozdziałce DV to pisać na priva.) Edytowane 23 Czerwca 2008 przez CiasnyBaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi