t 2 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 tak jest , nie marudzić :flesje: t2 narazie x 2 bo nie mamy drugiego moto, jak kupimy do tego czasu to będzie t2 x 4 :smile: szukamy intrudera 1400 z 92-94, bądź shodow 1100 z 92-94 ... może znacie kogoś kto chce sprzedać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 cześć :icon_mrgreen: T2 pewnie znasz naszego forumowego Krasnala :icon_mrgreen: zagadaj do niego ... z tego co widze to ma ładną Virażke 1100 na sprzedaż tutaj masz linka http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M769064 pozdro. Baham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Rozumiem że termin się nie zmienia?I mogę sobie dyżury poustawiać pod tego 21? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 termin ten sam- 21 czerwiec- potrzebuje tylko 100 pln na zaliczke dla wlasciciela osrodka a narazie mam tylko swoje 20 pln :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 ....poszło t2 x 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 w tym samym dniu w sobote 21 czerwca odbywa sie zlot w Olesnie www.burnoutparty.prv.pl to już całkiem nie nie daleko - myśle że możemy tam podjechać :crossy: większą grupką pooglądać co sie tam dzieje i wieczorem z powrotem do komunistycznego mariotta na ucztę welelną :flesje: :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 tak dla uspokojenia mysli- wszyscy na liscie potwierdzaja swoja obecnosc? :) pzdr!Tuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 tak dla uspokojenia mysli- wszyscy na liscie potwierdzaja swoja obecnosc? :D pzdr!Tuba Wszyscy gotowi.Odliczanie trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Czolem! W poniedzialek poznam termin obrony :D. Mysle, ze bedzie to 30 czerwca, wiec raczej jade :]. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 dziś gadałem z Bahamą raczej też jedzie, Zimer prawdopodobnie teżno i ja raczej także :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 ok, tak jak pisałem już wyżej w tym samym dniu w sobote 21 czerwca odbywa sie zlot w Starym Olesnie www.burnoutparty.prv.pl myśle że możemy tam podjechać na jedno małe :banghead: propozycja: 15.00 Gliwice --->> Pyskowice, Kielcza15.45 Zawadzkie ( tutaj do was dołącze ) --->> Dobrodzień16.30 Stare Olesno - ośrodek Aanpol - tutaj chwilke i do Turawy .... brak sprzeciwu oznacza akceptacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 zobaczymy jak to będzie w każdym bądź razie ja chyba bede puszką :banghead: bo moja cebra w tym tygodniu idzie w ludzi ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2gatunek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Chetnie bym sie wybral z wami , mam tu dwuch typuf co jezdzimy razem ale taki niefart ze akurat mi niepasuje w tym tygodniu , ale bede sledzil temat i nastepnym razem jak cos zaplanujecie to nieodpuszcze bede sledzil forum , puki co pozdrawiam i zycze udanej imprezki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Tak wiec zbieramy się pod :RADIOSTACJA GLIWICE :icon_eek: o 14.30 w sobote 21.06. stamtad do opolskiego wg planu T2. Jesli ktos nie zdązy na miejsce zbiorki, można dojechac bezpośrednio na jowisz :icon_mrgreen: http://www.owjowisz.com/ moj numer to 693524334 w razie problemuf :) szykowac gardla na weselne poniewieracze :icon_razz: :flesje: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) szykowac gardla na weselne poniewieracze :banghead: :flesje: :wink: szykuj szykuj .. :) do japyyy :( Edytowane 17 Czerwca 2008 przez bahama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi