Basia Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Pogoda coraz lepsza , zaczyna się czas imprez plenerowych, jeżeli w waszej okolicy coś się dzieje piszcie. :biggrin: na początek: Niedziela 11. 05 godz 12.00 Cytat:Pilskie Stowarzyszenie Historyczno - Fortyfikacyjne "Przedmoście Piła" pragnie zaprosić wszystkich mieszkańców Piły i okolic na "2 Piknik Militarny", który odbędzie sie 11 maja (niedziela) na terenie przyszłego skansenu (koło oczyszczalni "Gwda") .Rozpoczynamy o 12 .Główna atrakcja pikniku będzie rekonstrukcja historyczna pt. "Maj 1945", oprócz rekonstrukcji organizatorzy przewidzieli wiele innych atrakcji:- pojazdy wojskowe - historyczne i współczesne- grupy rekonstrukcji historycznych- grupy ASG- grupa motocyklowa "Sokół"- wystawa modelarska i kolekcjonerska- mały poszukiwacz- UKS Tarcza- mała gastronomia (grochówka + grill+ piwo)- i inne Zapraszamy wszystkich !!!!! Zarząd Stowarzyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Bylem na pierwszym bylo fajnie na drugim tez bede - prosze tylko o info o ktorej godzinie bedzie rekonstrukcja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 http://img81.imageshack.us/img81/5117/01337ns6.jpg tutaj plakat z i-pila.pl jesli wszystko zaczyna sie o 12 to rekonstrukcja pewnie bedzie nieco pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Jutro mistrzostwa Polski w motocross (oborniki wlkp) ;) Ja jade moto, bywam tam czesto jest co oglądac, fajne maszyny i super tor który organizatorzy cały czas modyfikują na potrzeby zawodników. Od 9 d 13 park maszyn i treningod 13 godzinie start glównyMysle ze potrafwa to do około 16 Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Kurcze a ja jak zwykle przy dobrych imprezach nie moge ich odwiedzić z braku czasu. Jak tu sie nie wkurzyc :bigrazz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Było git :evil: jak zawsze pełno moto nie tylko cross. Mnóstwo osób przyjechało na swoim moto .. Alez gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 (edytowane) Pozwole wykorzystac temat, bo po co zakladac nowy. Przypominam zapominalskim o nadchodzacym bajzlu w Poznaniu, z racji pogody pewnie na hali, ale zawsze warto sie wybrac. 6 grudnia stadion AZS , Poznań. Edytowane 27 Listopada 2008 przez Przemek PbS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Przemek Ty będziesz? Ktoś z Piły albo okolic się wybiera na bazar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Ja raczej bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 jednak nie jade, nic konkretnego nie potrzebuje, a w dwie osoby za duze koszta jechac duzym fiatem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jezu ale ten bazar to hu*nia. Niedość ze kasują 10 zł, nie wiem za co to jeszcze nic tam nie ma. A z louisa to ja sobie w necie moge wszystko z całego katalogu kupić. Opon zadnych, czesci mało. Chyba już wiecej do tych dziadów nie pojade cos mi sie wydaje ze bedzie trzeba odwiedzić Łódź albo Wrocław. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 A mysleisz ze tam jest inaczej?? Nie sadze - to samo - moze tylko troche wiecej. Do Luisa mozna do Berlina pojechac - niewiele dalej ale tam tez niewiele ciekawego. Pozostaje poczta pantoflowa gdzie co jest ciekawwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Plus jest taki że dłużej jedziesz pkpem - więcej % jesteś w stanie przyjąć.. Co do bazaru to się tylko upewniłem że termin zimowy zupełnie nie poraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Nie no Artur myśle ze troche wiecej bedzie i to duzo wiecej. Bo z ze słuchu wiem ze bazar w Poznaniu to mały bazar. W kazdym razie nie przekonasz sie jak nie pojedziesz, wiec myśle ze na wiosne wybiore sie właśnie tam, choćby zeby miec porównanie. Nie wiem też co za durny pomysł z tymi opłatami, 5 zł to jeszcze moze bym zapłacił ale 10 zł to juz przegięcie, jeszcze dodatkowo gdy nic tam nie ma. Kase to oni mają od wystawców, ale wiadomo że to za mało i jeszcze trzeba ludzi okradać. Jak sie na targowisko idzie to też się płaci za wstęp ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Hej Grzegorz. Bylem na bazarze w Poznaniu wlasnie na tym jesiennym i moim zdaniem tragedia. W Lousie - ciuchow multum fajne promocje itp itd, ale z innych rzeczy tez (akcesoria itp itd) tez rewelacji nie ma - a z oplatami masz racje. Idziesz na gielde poogladac auta nic nie placisz , ogladasz cos w sklepie tez nie placisz, ani w komisie.A tutaj niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi