Jaro 58 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Witam, prośba :biggrin: ,czy mógłby ktoś podjechać i obejrzeć moto w Poznaniu -przy okazji się odwdzięczę -zgrzeweczką piwka :icon_razz: To jest Honda CB 500 s 96 r.,która mnie interesuje.Poznań ul.Opolska róg Jesionowej, komis/sklep AdamMotocykle tu jest link ogłoszenia http://moto.allegro.pl/item360637349__hond...6r_zobacz_.html Pozdrawiam,Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 a czy w jakimś konkretnym celu to samo ogłoszenie piszesz co pół dnia za każdym razem w innym dziale :bigrazz: ;) ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 no popatrz, a dział ci się nie podobał :bigrazz:jsz ps. ostrzegam, że jeszcze jeden numer tego typu i odpoczniesz sobie przez kilka dni od forum... Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorota. Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 a czy w jakimś konkretnym celu to samo ogłoszenie piszesz co pół dnia za każdym razem w innym dziale :bigrazz: ;) ????? Po prostu do trzech razy sztuka ;) Ale ten dział jest juz chyba poprawny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro 58 Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Witaj, Nie piszę w różnych działach tylko byłem do nich przerzucany i w końcu usunięty. A pytam bo chcę kupić taki motocykl. a czy w jakimś konkretnym celu to samo ogłoszenie piszesz co pół dnia za każdym razem w innym dziale :bigrazz: ;) ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi