aftys6 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 tak jak w temacieznajomy mnie poprosil zebym zajrzal do skuterka,sprawdzilem wszystko, dostaje mieszanke paliwowo-powietrzna, ma iskre na swiecy, jest dosyc dobra kompresja, aku kreci - podpinalismy pod prostownik rozruchowy.Czy mozliwe ze ktoryś czujnik od wtrysku cos odcina ??jak tak to prosze o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 jaki to skuter? bo rs jak w temacie to ani skuter ani zaworów tez nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychrr Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 sprawdź odległość na świecy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsr_125R Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Obczaj Moduł Zapłonu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 obawaim sie o moduł zapłonu, ale nie mam na zamaine zeby podpiąc.Inna wersja to pzrestawiony zapłon.Bede kombinował dalej, jak ktos ma pomysly to prosze psiac, bo mi juz zabrakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Zaplon sie nie moze przestawic poniewaz jest elektroniczny.Kompresja dosyc dobra czyli jaka ?Swieca mokra jak sie go pokreci na rozruszniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi