Gilotyna Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Wow,az z Sosnowca?Super! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Ale Mąż będzie miał radochę ;)Sam był bym w niebo wzięty :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Ale Mąż będzie miał radochę ;)Sam był bym w niebo wzięty ;)A jeszcze jak się uda to utrzymać w tajemnicy do ostatniej chwili to dopiero szczena mężowi opadnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 A myslicie ze dlaczego pisze na tym forum prawie pod stolem? :) MUSI sie udac i MUSZE utrzymac to w tajemnicy do chwili,kiedy Was (mam nadzieje)zobaczy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 A jeszcze jak się uda to utrzymać w tajemnicy do ostatniej chwili to dopiero szczena mężowi opadnie :notworthy: Gorzej jak mu na tyle opadnie ze nie bedzie mogl slowa przed oltarzem powiadziec a jak juz to wyksztusi ........... nie :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Gorzej jak mu na tyle opadnie ze nie bedzie mogl slowa przed oltarzem powiadziec a jak juz to wyksztusi ........... nie :notworthy: No co ty z taką żoną!? Mnie jakby narzeczona robiła takie niespodzianki to bym się darł przy ołatarzu TAAAAAK!!!! aż by w sąsiedniej wsi złyszeli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chamsin Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Niezly pomysl tez wpadne.Tym Bardziej ,ze mam rodzinę w okolicach Wodzislawia wiec przy okazji ich tez odwiedze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 :bigrazz: :banghead: jak milo :banghead: :lapad: Sytuacje typu'nie'przy oltarzu nie sa zaplanowane w scenariuszu(mam nadzieje) :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 [...] Sytuacje typu'nie'przy oltarzu nie sa zaplanowane w scenariuszu(mam nadzieje) :flesje: Wiesz, trudno przewidziej reakcje malzonka jak zobaczy "bande" motocyklistow :eek: Moze wsiadzie na motor i pojedzie w sina dal ???Moze ............ a co tam bede gdybal !!! :bigrazz: Kurde, jakbyscie ten slub mieli troche wczesniej to pewnie tez bym wpadl a tak .......... to juz bede w drodze powrotnej do UK :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Strasz mnie dalej......... :bigrazz: A gdzie w UK mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 (edytowane) Nie strasze ...........Sam bym sie zastanawial, zeniac sie, ze jak zobacze bande lasek na motocyklach to czy nie ucieklbym z nimi :bigrazz: A poniewaz mialem slub z obstawa VW Garbusow a moja polowica tez jest ich fanka, slub sie odbyl :crossy: Poludnie Anglii, pod Southampton.Piszemy i umawiamy sie na jazdy w temacie : "Angielskie przy piwie" w dziale podroze/przejazdzki/zloty :flesje: Edytowane 10 Maja 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Cos Ty,Wilczysko wie,ze takiej zaj* zonci nigdzie nie znajdzie;)Poza tym,mimo wczesniejszych uprzedzen tez zaczynam sie wkrecac,i to konkretnie,wiec wiesz... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jossbosss Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Postaram się wpaść :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 :D super;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pat Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 witam na 99% bedziemy razem z dziewczyna.... swoja droga SWIETNY POMYSL!!!!!!!!! ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi