wicia23 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Czy to normalne, że w miejscu w którym kończą się lagi i łączą z kierownicą jest delikatny luz ?Przy ruszaniu kierownicą widać że lagi ruszają sie w tym aluminiowym korpusie. Niby pod spodem jest półka górna i tam na sztywno jest poskręcane a to aluminiowe poprzez jakieś gumy chyba jest połączone. To mój pierwszy tego typu sprzęt więc wybaczcie pytanie jeżeli jest oczywiste. Zaznaczyłem na zdjęciu o które miejsce mi chodzi:http://img411.imageshack.us/img411/67/p4240011sw8et1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 No raczej normalne to nie jest. Zobacz czy są dokręcone Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 To jest 750 , więc kierownicę ma zamocowaną na gumach . W sześćsetce , gdzie jest na sztywno , w czasie jednostajnej jazdy czasem dokuczają drgania z silnika . Więc to jest ukłon w stronę turystycznej jazdy . Więc jeśli ten luz jest delikatny , To jest OK . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicia23 Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 To jest 750 , więc kierownicę ma zamocowaną na gumach . W sześćsetce , gdzie jest na sztywno , w czasie jednostajnej jazdy czasem dokuczają drgania z silnika . Więc to jest ukłon w stronę turystycznej jazdy . Więc jeśli ten luz jest delikatny , To jest OK . dokładnie jest to 750.Luz jest dosłownie minimalny - dopiero po 100 kilometrach zauważyłem że jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Fuckt, to jest 750 :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi