danielos Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Witam wszystkich, przeklejam info ze śląskiego forum. Motocykl Suzuki GSX-R 750 K5malowanie biało-niebieskie FOTO1FOTO2FOTO3nr rej. SI 0952 nr. VIN JS1B311100100048 zamiast siedzenia pasażera biała nakładkawydech Yoshimura TRS Titanium TriOval (założony może być fabryczny bo też go ukradli)błotnik pęknięty z prawej strony na dole przy mocowaniu Kask X-Lite 701 (tegoroczny model więc nie ma ich jeszcze zbyt wiele) Hazard Flat BlackGdyby ktoś trafił go na allegro albo widział kogoś kto w takim jeździ to już będzie coś.FOTO4FOTO5 Jeśli ktoś coś widział to proszę o JAKIEKOLWIEK informacje i wskazówki! Proszę pisać na PW lub dzwonić pod numer 696463285 Mam informacje że tej samej nocy zginęły 2 sprzęty w Chorzowie i Piekarach + dwie puszki w Siemcach. Za wszelką pomoc z góry dzięki! andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejw Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Im głośniej , tym lepiej - będę czujny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 (edytowane) pare dni temu identyczne moto mnie wyprzedzało na drodze za Poznaniem to jest trasa na Gostyń Edytowane 5 Maja 2008 przez adrian44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejw Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 A ma ktoś jakieś sugestie jak najlepiej zareaagować na takie barbażyństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 (edytowane) tzn chodzi Ci o kradzież ?? bo to chyba jasne ile takich motocykli znajduje sie po kradzieży :/ Edytowane 10 Maja 2008 przez adrian44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejw Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 No chodzi mi o to, że coś należy zrobić gdy stwierdzisz kradzież? Wiadomo że pierwsze godziny/dni są najważniejsze żeby zareagować , przecież samo zgłoszenie tego na policje nic nie da więc trzeba sie tym zając samemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 No chodzi mi o to, że coś należy zrobić gdy stwierdzisz kradzież? Wiadomo że pierwsze godziny/dni są najważniejsze żeby zareagować , przecież samo zgłoszenie tego na policje nic nie da więc trzeba sie tym zając samemu... No i w jaki sposób zajmiesz się tym sam? Jak ukradli motocykl to na pewno stoi gdzieś w garażu więc czego szukać? Przecież nikt nie wsiądzie na sprzęta ukradzionego poprzedniej nocy - no chyba, że jakiś biedak umysłowy :D Wydaje mi się, że jak ukradną to jesteś bezsilny bo przecież nie będziesz przeczesywał garaży... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi