Gość Lefthandy Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Tak jak napisałem na kiedy są terminy egzaminu praktycznego na odlewniczej:) W pon. mam teorie :) O kurcze, tego to akurat nie wiem. Ale nie muszą wcale być długie bo ludzie masowo zabierają z tamtąd papiery i przenoszą się zdawać do jakichś mieścin. Tłok robią zdający na B. Generalnie uważam, że system jest chory. Gdyby ilość szkół była ograniczona to najwyżej czekało by się trochę na miejsce na kursie. Ale przepustowość byłaby bardziej pod kontrolą i krótsze terminy od zakończenia kursu do egzaminów co jest dla zdającego znacznie korzystniejsze. Niż jak czeka miesiącami od skończenia kursu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Jakie są terminy w Lesznie bądź Koninie - kto wie? ( teorię mam zdaną ) chodzi o egzamin praktyczny Oraz jaki motocykl jest na egzaminie ?pzdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 O kurcze, tego to akurat nie wiem. Ale nie muszą wcale być długie bo ludzie masowo zabierają z tamtąd papiery i przenoszą się zdawać do jakichś mieścin. Tłok robią zdający na B. Generalnie uważam, że system jest chory. Gdyby ilość szkół była ograniczona to najwyżej czekało by się trochę na miejsce na kursie. Ale przepustowość byłaby bardziej pod kontrolą i krótsze terminy od zakończenia kursu do egzaminów co jest dla zdającego znacznie korzystniejsze. Niż jak czeka miesiącami od skończenia kursu. praktyka na odlewniczej to ok 30 -40 dni kat A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Już się dowiedziałam ;) Leszno 17 lipcaKonin ok 5 lipcapzdr :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxel111 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ja mam we Włocławku na A1 na 8 lipca dopiero :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogerege Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 juz mam wszystko za sobą , calosc (kurs+teoria+praktyka) trwala prawie rowno 3 mc, i tylko dzieki rozbiciu na osobne terminy praktyki i teorii udalo sie tak szybko, teraz juz tylko czekac na odbior PJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 praktyka na odlewniczej to ok 30 -40 dni kat ACzyli trochę się wydłużyło. Ja czekałem równo 30 dni od teorii do praktyki. juz mam wszystko za sobą , calosc (kurs+teoria+praktyka) trwala prawie rowno 3 mc, i tylko dzieki rozbiciu na osobne terminy praktyki i teorii udalo sie tak szybko, teraz juz tylko czekac na odbior PJ. No to gratuliren. Najlepsze w tym wszystkim jest dla mnie to, że nie będę już musiał więcej łazić tam do tego WORDa. Ile teraz masz czekać na papier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Ja zapisałam się do ciechanowa 30 maja i mam egzamin praktyczny i teoretyczny 25.06.2008 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witko2006 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Wie ktoś jak długo mogę czekać na praktyczny i teoretyczny (tego samego dnia) w Elblągu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Łódź - czas oczekiwania na praktykę to ok. 3 tygodnie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 uuu no tos kiepsko trafił ;/ ja 28 maja miałem po tygodniu czekania od zdania teori...ale może mi sie jakoś udało? (acha prawko mam już do odebrania :cool: terminy są fajne :D) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Dzisiaj ano zdałem teorie na Odlewniczej, o 6 rano :icon_mrgreen: Musiałem wstać o 4 :crossy: Termin dostałem na 27 czerwca, także jestem dość zadowolony :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookazh Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Chyba wakacje skracają tak te terminy. W marcu miałem 4 bite tygodnie oczekiwania. Teraz 19 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 A na czym Cię udupili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 przywalił w barierkę na Toruńskiej czy coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi